Πέμπτη 2 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Τριάδα επιστροφών

Τριάδα επιστροφών στην Εθνική. Ο Ρεχάγκελ, με σχετική καθυστέρηση, κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τους Αλεξανδρή, Μιχόπουλο, Ναλιτζή που (βάσει απόδοσης) δικαιωματικά έπρεπε να είχαν ξαναφορέσει το εθνόσημο νωρίτερα. Ο πρώτος αγωνίστηκε τελευταία φορά με τους «κυανόλευκους» πριν από 11 μήνες, ο δεύτερος το '99 και ο τρίτος πριν από περίπου 2,5 χρόνια.

Τα προγραμματισμένα φιλικά είναι με Ρουμανία (12/5, Αλεξανδρούπολη) και Κύπρο (15/5, Ρόδο). Την αποστολή στελεχώνουν ακόμα οι Νικοπολίδης, Γκούμας, Φύσσας, Μπασινάς, Λάκης, Ζαγοράκης, Κασάπης, Τσάρτας, Νικολαΐδης, Γιαννακόπουλος, Βενετίδης, Αμανατίδης, Κατσαμπής, Καφές, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Βρύζας, Νταμπίζας, Μαχλάς, Κωνσταντινίδης. Λόγω υποχρεώσεων οι Ναλιτζής, Μαχλάς, Κωνσταντινίδης θ' αγωνιστούν μόνο στο δεύτερο φιλικό.

  • Δεν έκρυβαν εκπλήξεις οι επιλογές του Ανδρέα Μιχαλόπουλου για τη στελέχωση της εθνικής Ελπίδων η οποία, από 16 ως 28 Μάη, θα λάβει μέρος στα τελικά του οικείου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο Πατρινός (σωστά) θα στηριχτεί στους παίχτες που οδήγησαν την ομάδα σ' αυτή την επιτυχία. Στην Ελβετία θα ταξιδέψουν οι Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Κυργιάκος, Πίτσος, Λουμπούτης, Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Κυριαζής, Βακουφτσής, Βάλλας, Αναστασόπουλος, Ταυλαρίδης, Αμανατίδης, Παπαδόπουλος, Νάστος, Κατσουράνης, Πατσατζόγλου, Γήττας, Σαλπιγγίδης, Αγρίτης, Βαγγελής, Λιούρδης. Αντίπαλοι της εθνικής μας στην Α' φάση, θα είναι η πανίσχυρη Γαλλία, το Βέλγιο και η Τσεχία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ