Πέμπτη 2 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Αισιόδοξος ο Ομπράντοβιτς

Αισιόδοξος για την επιτυχία του Παναθηναϊκού στο φάιναλ φορ της Μπολόνια, αλλά όμως και ιδιαίτερα προσγειωμένος όσον αφορά την αποστολή της ομάδας του, εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς λίγο πριν την αναμέτρηση με τη Μακάμπι. Ο «Ζοτς» τόνισε ότι ο ημιτελικός με τους Ισραηλινούς δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ακόμα παιχνίδι και διευκρίνισε ότι για λόγους ψυχολογικής αποφόρτισης η ομάδα θα αναχωρήσει σήμερα για την Ιταλία. Πάντως, ο τεχνικός των «πρασίνων» παραδέχτηκε ότι το φετινό φάιναλ φορ είναι το πιο δύσκολο των τελευταίων ετών και έδειξε ικανοποιημένος από την παρουσία του Παναθηναϊκού σε αυτό. Οσο για τους παίκτες του, τους κάλεσε να υπερβάλλουν εαυτούς προκειμένου να κερδίσουν τη Μακάμπι αφού οι φιλοδοξίες για το κάτι παραπάνω υπάρχουν. «Οι παίκτες μου έχουν το υψηλότερο κίνητρο που θα μπορούσαν να έχουν. Κι όταν συμβαίνει αυτό και παράλληλα υπάρχει η απαραίτητη συγκέντρωση, τότε η απόδοση ξεπερνά το μάξιμουμ. Και για να κερδίσουμε τη Μακάμπι πρέπει να ξεπεράσουμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας».

Στο σημείο που αναφέρθηκε ο Σέρβος προπονητής για τον αυριανό αγώνα, ήταν το γεγονός ότι οι δυο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά. «Γνωρίζουμε πολύ καλά τη Μακάμπι. Πέραν της προσθήκης του Μπεσόκ, δεν έχει αλλάξει και πολύ σε σχέση με πέρυσι. Εχει τον ίδιο έμπειρο και καλό κορμό, με δύο καλούς παίκτες σε κάθε θέση και έχει ευχέρεια τόσο στο περιφερειακό παιχνίδι όσο και στο παιχνίδι μέσα στο καλάθι. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι κάποιος συγκεκριμένος παίκτης είναι πιο επικίνδυνος από κάποιον άλλον».

Πάντως, ο Ομπράντοβιτς δε φάνηκε να συμφωνεί με αυτούς που λένε ότι ο Παναθηναϊκός μετά την απουσία του Γιαννούλη αλλά και τη μη μεταγραφή του Τζόνσον θα έχει πρόβλημα στου ψηλούς. «Αυτούς τους ψηλούς έχουμε και αυτούς εμπιστευόμαστε. Η Μακάμπι πράγματι έχει περισσότερους ψηλούς από εμάς, αλλά κι εμείς έχουμε παίκτες με τα δικά τους χαρακτηριστικά. Πιστεύουμε ότι στην επίθεση οι αντίπαλοί μας δεν έχουν παίκτη για να αντιμετωπίσουν τον Μίντλετον ή τον Παπαδόπουλο, επομένως θα πρέπει να στείλουν κάποιες βοήθειες, που μπορούμε εμείς να τις εκμεταλλευτούμε».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Καμπάνα» για ΠΑΟ(2012-04-13 00:00:00.0)
Για το πρώτο βήμα(2012-03-20 00:00:00.0)
Πάσχα με ...μακαρονάδα(2002-05-03 00:00:00.0)
Οβελία στην... Ιταλία;(2002-04-28 00:00:00.0)
Το μυαλό στον Ολυμπιακό(2001-05-15 00:00:00.0)
Τελική ευθεία...(2000-02-29 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ