Τρίτη 23 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ
Με αυξημένη συμμετοχή συνεχίζονται οι αρχαιρεσίες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου, που ξεκίνησαν στις 8 και ολοκληρώνονται στις 30 Απρίλη. Το Συνδικάτο χαιρετίζει την αυξημένη προσέλευση των εργαζομένων (κατά 10% σε σύγκριση με τις εκλογές του 2021) καθώς και τις νέες εγγραφές.

«Μπαίνουμε στις τελευταίες 10 μέρες των αρχαιρεσιών και καλούμε όλους και όλες τους συνάδελφους και τις συναδέλφισσες στον κλάδο που δεν έχουν ακόμη ψηφίσει να το κάνουν και συνολικά να στηρίξουν αυτήν τη μάχη. Ισχυρό συνδικάτο - ισχυροί εργάτες και εργάτριες στους χώρους δουλειάς. Διεκδικούμε αύξηση σε μισθούς και δικαιώματα. Τα κέρδη των επιχειρηματιών ή οι ζωές μας», σημειώνει σε δελτίο του.

Το πρόγραμμα των αρχαιρεσιών έχει ως εξής: Σήμερα, Τρίτη, κάλπη θα στηθεί σε επιχειρήσεις σε Ταύρο και Ρέντη (ΜΕΤΡΟΝ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΚΟΣΚΙΝΙΔΗΣ, ΔΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΣΙΜΑΤΟΣ, ΣΟΥΛΑΚΟΣ, ΕΛΙΚΩΝ, CENTRALPACK, UNIPACK HELLAS, BOX PACK). Αύριο, Τετάρτη, σε MBS, INFORM LYKOS, AVENUE PACK, ΜΠΑΞΑΣ.

Την Πέμπτη 25/4 στα Οινόφυτα (ΤΕΧ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΠΡΟΚΟΣ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΛΑΡΟΣ, DUNAPACK, MEDIFORM, INTERTRADE). Την Παρασκευή 26/4 σε ΜΕΓΑ και ΝΙΚΗ. Το Σάββατο 27/4 και την Κυριακή 28/4 στα γραφεία του Συνδικάτου (11 π.μ. έως 7 μ.μ.). Τη Δευτέρα 29/4 στη VERIDOS. Την Τρίτη 30/4 σε επιχειρήσεις σε Περιστέρι και Κολωνό (ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΗΛΙΟΣ, ΚΑΜΠΥΛΗ, ΝΟΗΤΑΚΗΣ, PAPER PRINT, ΠΑΠΠΑΣ, ΑΡΓΩ, ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ, ΤΣΙΑΔΗΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ