Παρασκευή 3 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Ο Σ. Δευτεραίος υποψήφιος δήμαρχος

Ο γιατρός του ΕΣΥ Σάββας Δευτεραίος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος της «Δημοτικής Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» για το Δήμο της Αλεξανδρούπολης. Η ανακήρυξή του έγινε στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Αστήρ», μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού. Ο Σάββας Δευτεραίος είναι μέλος του ΚΚΕ και επιστήμονας, καταξιωμένος στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.

Παρουσιάζοντας τις θέσεις της νέας δημοτικής κίνησης για τα παλιά και νέα προβλήματα της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, έκανε ξεκάθαρη τη διαφορετική αντίληψη της κίνησης για την ΤΑ, το ρόλο της και το ρόλο του δημάρχου, σε σχέση με την κυρίαρχη λογική και πολιτική στο χώρο της ΤΑ.

Κάλεσε τους πολίτες να συσπειρωθούν στην κίνηση και να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο της ΔΗΔΑΣ και να δράσουν συντονισμένα με τις λαϊκές ριζοσπαστικές δυνάμεις της Αλεξανδρούπολης, όσους όσοι πλήττονται από την κυρίαρχη πολιτική και επιδιώκουν την καταδίκη του δικομματισμού στις διάφορες εκδοχές του. Ολους όσοι θέλουν δημοτική αρχή που θα αγωνίζεται για φιλολαϊκές λύσεις, θα παρεμβαίνει για να επηρεάζει τις γενικότερες εξελίξεις και δε θα είναι δεκανίκι του συστήματος.

Παρεμβάσεις έκαναν στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Χρ. Τρέλης, υποψήφιος πρόεδρος της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης - Εβρου με το ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» και ο Δ. Κρεωνάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος μίλησε για τις συνεργασίες στο χώρο της ΤΑ, το περιεχόμενο που πρέπει να έχουν και την πάλη για μια αγωνιστική φιλολαϊκή Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ