Σάββατο 11 Μάη 2024 - Κυριακή 12 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων

Σάββατο 11 Μάη

-- Στις 7 μ.μ. στη Νάουσα, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Βέτλανς» με θέμα το περιβάλλον. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας και περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ. στο Ωραιόκαστρο, στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο, θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του Κόμματος.

Κυριακή 12 Μάη

-- Στις 11 π.μ. οι ΚΟ Μεγάρων διοργανώνουν εκδήλωση στα γραφεία του Συλλόγου «Γαλήνη» στην Κινέτα με θέμα την πυροπροστασία. Θα μιλήσει ο Αντώνης Ραλλάτος, υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ, μέλος της ΚΕΟΕ.

-- Στις 11.30 π.μ. συγκέντρωση στη Γραμματικού, με ομιλία του Γιάννη Καρναβιά, μέλους της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Στις 12 μ. η ΚΟΒ Πλατύκαμπου Λάρισας διοργανώνει σύσκεψη στο καφενείο του Γκέκα, με ομιλητή τον Γιάννη Παντελίδη, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Λάρισας.

-- Στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, σε παρουσίαση του βιβλίου της «Αντιγόνη στη Χάγη», θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

Δευτέρα 13 Μάη

-- Στις 7 μ.μ.,, στη Βέροια, στον πολυχώρο «Ελιά», σε παρουσίαση του βιβλίου της «Αντιγόνη στη Χάγη», θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Χαλανδρίου καλεί σε συγκέντρωση στο Θεατράκι (Ολύμπου και Ηρακλειδών). Θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, βουλευτής του ΚΚΕ.

Τρίτη 14 Μάη

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ ΟΤΑ Λάρισας καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στο mιni golf στο «Αλκαζάρ», με ομιλητή τον Πέτρο Κρίκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας.

-- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στο Λουτρό, με ομιλία του Τίμου Παπανικολάου, μέλους της ΕΟΕ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σύσκεψη με οικοδόμους στο καφενείο «Μεσαίο» στο Κεφαλόβρυσο Ναυπάκτου. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, μέλος του ΓΠ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ