Τετάρτη 8 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ-Α1
Ωρα για ... δράση

Επιτέλους ώρα για πραγματικό μπάσκετ. Κάπως έτσι βλέπει η μεγαλύτερη μερίδα των φιλάθλων τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος, καθώς τα πολλά ανούσια παιχνίδια τελειώνουν και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Και φυσικά, οι ημιτελικοί έχουν τη δική τους αίγλη, καθώς θα κριθούν οι δυο ομάδες του τελικού και διεκδικητές του φετινού πρωταθλήματος.

Η αυλαία της ημιτελικής φάσης ανοίγει σήμερα στο ΟΑΚΑ (20.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) όπου η πρώτη της κανονικής περιόδου ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον τέταρτο της βαθμολογίας Ηρακλή. Η πρόκριση θα κριθεί ως γνωστό στις δυο νίκες με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν το πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτο παιχνίδι.

Στην Ενωση η στιγμή που περιμένανε όλοι φέτος έφτασε, καθώς αρχίζει η προσπάθεια να πάρουν ...σάρκα και οστά τα όνειρα μιας χρονιάς. Μπορεί να έχουν το αβαντάζ έδρας, αλλά όλοι στο «Δικέφαλο» θέλουν να τελειώνουν μια ώρα γρηγορότερα. Το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό, αλλά ο Σάκοτα πονοκεφαλιάζει από την περιπέτεια του Μιχάλη Κακιούζη, που υπέστη γαστρεντερίτιδα και ίσως απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι.

Προβλήματα, όμως, υπάρχουν και στην ομάδα του Ηρακλή. Ο Ρόντριγκ Μπλάκνεϊ δεν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, απουσιάζοντας αδικαιολόγητα και μάλλον θα απουσιάσει από την κόντρα του ΟΑΚΑ. Πάντως, στον «γηραιό» υπάρχει η αισιοδοξία ότι η ομάδα θα καταφέρει να γράψει ιστορία και να προκριθεί στον τελικό του πρωταθλήματος.

  • Για ένα από τα... ευρωπαϊκά εισιτήρια αναμετριούνται σήμερα στην Πυλαία (17:00) ο ΠΑΟΚ με το Ηράκλειο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ