Σάββατο 25 Μάη 2024 - Κυριακή 26 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις για τη Σύμβαση στη «Μόρνος ΑΕ»

Συνέχεια στην αγωνιστική διεκδίκηση υπογραφής επιχειρησιακής ΣΣΕ με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς αποφάσισαν να δώσουν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της «Μόρνος ΑΕ» στη Θήβα και το Σωματείο τους, σε νέα μαζική Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Μάη.

Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση, συμφερόντων του Ομίλου Φιλίππου, βρίσκονται σε έναν πολυήμερο και δίκαιο αγώνα από τις 12 Απρίλη, με συνεχείς αγωνιστικές κινητοποιήσεις και επαναλαμβανόμενες δίωρες στάσεις εργασίας στην αρχή κάθε βάρδιας, συμμετέχοντας παράλληλα στις πανελλαδικές πανεργατκές απεργίες του τελευταίου διαστήματος. Στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής αποφάσισαν να συνεχίσουν τις δίωρες στάσεις εργασίας.

Πρόκειται για έναν σημαντικό αγώνα των εργαζομένων που συνεχίζεται, με ενότητα και συσπείρωση στο Σωματείο τους, μέσα από μαζικές Γενικές Συνελεύσεις και συλλογικές διαδικασίες, κλιμακώνοντας την πίεση προς την εργοδοσία, προκειμένου να συνεχιστούν διαπραγματεύσεις για αυξήσεις που θα δώσουν ανακούφιση μπροστά στην εκτίναξη της ακρίβειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ