Τρίτη 28 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ - EHF CUP
Εσβησε το... όνειρο για τον Ολυμπιακό

Στη διαδικασία των πέναλτι έσβησε το όνειρο της κατάκτησης ενός ευρωπαϊκού τροπαίου για την ομάδα του Ολυμπιακού στο χάντμπολ ανδρών μετά την ήττα στο ΣΕΦ από την ισλανδική Βαλούρ με 4-5 στον δεύτερο τελικό για το EHF Cup. Σημειώνεται ότι στον δεύτερο τελικό οι δύο ομάδες χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι καθώς στην κανονική διάρκεια ο Ολυμπιακός επικράτησε με 30-27, ωστόσο η διαφορά των 3 γκολ δεν ήταν ικανή να ανατρέψει την ήττα του στον πρώτο αγώνα στην Ισλανδία με 30-26. Οι «ερυθρόλευκοι» μπροστά σε 7.500 φιλάθλους είχαν τα ηνία στον αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια, αποκτώντας μάλιστα και μια σημαντική διαφορά στο σκορ που έφθασε στο +5 (27-22). Ωστόσο η Βαλούρ έβγαλε αντίδραση στα τελευταία λεπτά μειώνοντας το σκορ. Στη διαδικασία των πέναλτι μοιραίος για τον Ολυμπιακό ήταν ο μέχρι τότε κορυφαίος του αγώνα Σάββας Σάββας, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σάββας 10, Σλίσκοβιτς 9, Παπαβασίλης, Δόμπρης 5, Βίντα 4, Μοντόρο 6, Τζήρας 4, Πασσιάς 2, Μιχαηλίδης 1, Καραμπουρνιώτης, Τζίμπουλας, Κανδύλας, Σλαβούλιτσα, Κάβτσιτς.

ΒΑΛΟΥΡ: Γκούσταφσον 8, Γκίσλανσον 1, Γιόνσον 3, Σίγκουρντσον, Πόρνταρσον 1, Πάλσον, Οσκαρσον 7, Στέφανσον, Γκούσταφσον 1, Τζούλιουσον, Χόστερτ 1, Μάγκνουσον 7, Νόρντμπεργκ 3, Φίλκισον, Πέτερσον 2, Φίνσον 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ