Τετάρτη 5 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Συνεχίζουν τον αγώνα απέναντι και στους νέους εκβιασμούς

«Συνεχίζουμε τον αγώνα όλοι οι εκπαιδευτικοί! Συσπειρωμένοι στα σωματεία μας ακυρώνουμε στην πράξη την "αξιολόγηση"!» είναι το κάλεσμα που απευθύνει η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» μετά τη νέα εγκύκλιο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, που στρέφεται κατά του αγώνα των εκπαιδευτικών για να μην περάσει η αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση.

Ειδικότερα, στην εγκύκλιο με ημερομηνία 3 Ιούνη η οποία αφορά τις στάσεις εργασίας που προκήρυξαν οι εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, ουσιαστικά το υπουργείο «δεν έχει κανένα νομιμοποιητικό έρεισμα».

«Ο γενικός γραμματέας του ΥΠΑΙΘΑ ξεπέρασε κάθε όριο τρομοκρατίας και εκβιασμού, κάνοντας λόγο, με σημερινή του εγκύκλιο, για παράνομες στάσεις εργασίας της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ για την ατομική αξιολόγηση. Ο στόχος ξεκάθαρος: Να σύρει εκβιαστικά τους εκπαιδευτικούς στην αντιδραστική αξιολόγηση», σχολιάζει η ΑΣΕ.

«Οι στάσεις εργασίας που έχουν προκηρύξει ΔΟΕ, ΟΛΜΕ και ΠΟΣΕΕΠΕΑ στο πλαίσιο του αγώνα ενάντια στην υλοποίηση της ατομικής αξιολόγησης, όπως προβλέπεται από τον ν. 4823/21, είναι νόμιμες και συνεχίζουν να ισχύουν», αναφέρει το ΔΣ της ΔΟΕ σε σχετική ανακοίνωσή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ