Τρίτη 11 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Aλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ ΑΕΚ

Η σιγή ιχθύος των τελευταίων εβδομάδων στην ΑΕΚ μετά τη λήξη του πρωταθλήματος έδωσε χθες τη θέση της σε καταιγιστικές εξελίξεις όσον αφορά τα διοικητικά της ΠΑΕ, όπου έγινε αλλαγή σκυτάλης. Ο ισχυρός άνδρας της, Δ. Μελισσανίδης, αφού πρώτα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα διοικητικά της ομάδας μετά από 11 χρόνια, στη συνέχεια γνωστοποίησε τη μεταβίβαση της ΠΑΕ στον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εσωτερικής ναυσιπλοΐας, έχοντας στην κατοχή του μεταξύ άλλων την εταιρεία «Seajets».

Ο νέος κάτοχος της ΠΑΕ παρουσιάστηκε επίσημα από τον Δ. Μελισσανίδη. Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έκανε λόγο για «ολοκλήρωση ενός ταξιδιού» που διήρκεσε 11 χρόνια, στάθηκε στο χτίσιμο του νέου γηπέδου, ενώ αποκάλυψε ότι για τις εξελίξεις ήταν ενήμερος εδώ και μέρες ο προπονητής της ομάδας Ματίας Αλμέιδα. Στην κατοχή του νέου ιδιοκτήτη εκτός της ΠΑΕ περνάνε και τα δύο μουσεία, του προσφυγικού ελληνισμού και της ομάδας, που υπάρχουν σε χώρους του γηπέδου «OPAP Arena», καθώς και οι προπονητικές εγκαταστάσεις στα Σπάτα.

Εποχή Αλόνσο στον Παναθηναϊκό

Και επίσημα από χθες ο Ουρουγουανός Ντιέγκο Αλόνσο είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την πρόσληψή του για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 49χρονος τεχνικός, που αποτέλεσε την επιλογή των διοικούντων μετά τις άκαρπες επαφές με τον Ιταλό Μαουρίτσιο Σάρι, έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Εθνική Ουρουγουάης, καθώς επίσης στην Ιντερ Μαϊάμι, στη Σεβίλλη και στις μεξικανικές Πατσούκα και Μοντερέι, με τις οποίες μάλιστα κατέκτησε το Champions League Κεντρικής Αμερικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ