Τετάρτη 12 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΝΕΟΛΑΙΑ
50ό ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Εκδηλώσεις σε Φλώρινα και Χανιά

Το 50ό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», με σύνθημα «Γράφουμε ιστορία, αλλάξουμε τον κόσμο, το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός», ξεκινάει το ταξίδι του στη Δυτική Μακεδονία από την πόλη της Φλώρινας, την Παρασκευή 14 Ιούνη.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 8 μ.μ., στο Νέο Πάρκο Φλώρινας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Χαιρετισμό από την Γραμματέα της ΤΟ Φλώρινας της ΚΝΕ, μέλος του ΣΠ Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, Ανδρονίκη Σουλτανιά. Ομιλία από τον Ανδρέα Κοράκη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Αντιπολεμικό δρώμενο από τους μικρούς φίλους της ΚΝΕ. Μεγάλη συναυλία με την Νεφέλη Φασούλη. Παραδοσιακό γλέντι με χάλκινα από το τοπικό συγκρότημα «Μουσικόραμα».

Στον χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργούν: Εκθεση επιμελημένη από φοιτητές και φοιτήτριες των παιδαγωγικών σχολών με τίτλο «Κομμουνιστές εκπαιδευτικοί: Αρχιτέκτονες της ελπίδας», γωνιά του «κόκκινου Αερόστατου», βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Συναυλία στις 21 Ιούνη στα Χανιά

Τα Τομεακά Συμβούλια Χανίων και Σπουδάζουσας Χανίων της ΚΝΕ καλούν τον λαό και τη νεολαία της πόλης στη μεγάλη συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη, που διοργανώνουν την Παρασκευή 21 Ιούνη στον Προμαχώνα San Salvatore (παλιό «Ξενία»). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η συναυλία εγκαινιάζει στα Χανιά τις εκδηλώσεις του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» που θα κορυφωθούν τον Σεπτέμβρη. Προσκλήσεις διατίθενται από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ όπως και στα γραφεία του ΚΚΕ στο κέντρο των Χανίων και στον Κουμπέ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ