Τετάρτη 26 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια...

Αναφορικά με ανυπόστατα και συκοφαντικά δημοσιεύματα, η ΚΟ Αγίας Παρασκευής Αττικής του ΚΚΕ σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή:

«Καμία βάση δεν έχουν τα αναληθή δημοσιεύματα περί συμπλοκής μελών του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που δήθεν κινήθηκαν οργανωμένα και απειλητικά εναντίον καθήμενων πελατών του μαγαζιού "Σπιτικό Εδεσμα".

Τα γεγονότα τα γνωρίζουν καλά οι δεκάδες κάτοικοι της γειτονιάς του Παραδείσου και ολόκληρης της Αγίας Παρασκευής, που εδώ και ενάμιση μήνα κινητοποιούνται ενάντια στην παράνομη εκ μέρους της δημοτικής αρχής παραχώρηση χώρου πρασίνου στον επιχειρηματία.

Αν κάτι κυριάρχησε στη χθεσινή κινητοποίηση φορέων και κατοίκων της περιοχής, ήταν το σύνθημα "Κάτω τα χέρια από το πράσινο, το πράσινο ανήκει σε όλο τον λαό". Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ δεν τρομοκρατούνται από συκοφαντίες και προβοκατόρικα σχέδια.

Πιο αποφασιστικά το επόμενο διάστημα μπαίνουμε μπροστά για να έχει ο αγώνας των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής συνέχεια! Για ελεύθερους χώρους πρασίνου, κόντρα στην εμπορευματοποίηση που σχεδιάζει η δημοτική αρχή Μυλωνάκη, για προστασία του Υμηττού και του λόφου Τσακού, για δημιουργία νέων χώρων αθλητισμού, αναψυχής και πολιτισμού στην πόλη.

Ο αγώνας αυτός έρχεται σε σύγκρουση με το κράτος που βάζει τα κέρδη λίγων επιχειρηματιών πάνω από τις ανάγκες των κατοίκων, με τις δημοτικές αρχές "φερέφωνα" αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ