Σάββατο 29 Ιούνη 2024 - Κυριακή 30 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
50ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και σε άλλες πόλεις ως εξής:

Σάββατο 29 Ιούνη

-- Καρδίτσα, στο αθλητικό πάρκο στις 20.00. Περιλαμβάνει: Χαιρετισμό από την Αγγελική Μάνου, Γραμματέα της Τομεακής Οργάνωσης Καρδίτσας της ΚΝΕ, και ομιλία από τον Νίκο Τέγο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Συναυλία με τους Prophetis Mortui και See#. Μουσικό αφιέρωμα στα 50 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» με τους Γιώργο Καραδήμο (κιθάρα), Ναπολέοντα Μουλιάκο (μπουζούκι), Αγγελο Παλαπέλα (πλήκτρα), Ρίτσα Πέτσα (φωνή) και Αρη Φαλιάγκα (φωνή). Μεγάλη συναυλία με τους Ρίτα Αντωνοπούλου & «Ρεβάνς» και λαϊκό γλέντι.

-- Κατερίνη, στο σιντριβάνι του πάρκου στις 20.00. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία από τον Γιάννη Βασιλειάδη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, συναυλία με νεανικά συγκροτήματα και ρεμπέτικο - λαϊκό γλέντι με τους Γιαγκίνηδες.

-- Βέροια, στο Πάρκο Αγίων Αναργύρων στις 20.00. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία από τον Γιώργο Καψάλη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, συναυλία με νεανικά συγκροτήματα και λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα «Το Λαϊκόν».

-- Χαλκίδα, δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων στο Πάρκο Λαού:

20.30: Ομιλία από την Κλειώ Χριστοπούλου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. 21.30: Συναυλία με τους ΜΕΝΙΑΝ. 22.30: Συναυλία - αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τους Διονύση Τσακνή, «Κίτρινα Ποδήλατα» και Μιρέλα Πάχου.

Δευτέρα 1 Ιούλη

-- Ξινό Νερό Φλώρινας, στις 21.00, στην κεντρική πλατεία, με ομιλία από τον Μιχάλη Τσιγγένη, στέλεχος της ΚΝΕ και γλέντι από την ορχήστρα «Μουσικόραμα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ