Σάββατο 6 Ιούλη 2024 - Κυριακή 7 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
33Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΝΕ
Προετοιμαζόμαστε για τις μάχες που έχουμε μπροστά, με αγωνιστική αισιοδοξία

Χαιρετισμό στον χώρο της κατασκήνωσης απηύθυνε το βράδυ της Παρασκευής ο Γιάννης Βασιλειάδης

Το βράδυ της Παρασκευής, χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιάννης Βασιλειάδης, Γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ και μέλος του Γραφείου του ΚΣ, καλωσορίζοντας τους συντρόφους των ξένων αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στις δραστηριότητες της Κατασκήνωσης, διαδηλώνοντας και με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη να βαδίσουν μαζί στον δρόμο του αγώνα, της αλληλεγγύης των λαών για έναν κόσμο χωρίς πολέμους, αδικία, εκμετάλλευση, τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

«Μέσα από την 33η Κατασκήνωση της ΚΝΕ, είπε, παίρνουμε μια ανάσα συλλογικότητας, συντροφικότητας και αναψυχής, μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο αλλεπάλληλων μαχών, δίπλα στο Κόμμα μας το ΚΚΕ. Προετοιμαζόμαστε για τις μάχες που έχουμε μπροστά μας, με αγωνιστική αισιοδοξία και ανανεωμένους πολιτικούς δεσμούς μέσα από τις προηγούμενες μάχες, που φτιάξαμε με χιλιάδες νέους. Είναι στοίχημα να γίνουμε περισσότεροι το επόμενο διάστημα και αυτό θέλουμε να το διαδώσουμε και μέσα από την κατασκήνωσή μας.

Το δυνάμωμα της ΚΝΕ, σε όλους τους χώρους νεολαίας, θα σημάνει ξεσηκωμό και ακόμα πιο μαζικούς νεολαιίστικους αγώνες, εστίες αντίστασης και συλλογικής δράσης παντού ταυτόχρονα με τη χειραφέτηση από την κυρίαρχη ιδεολογία, τον βούρκο του αστικού πολιτικού συστήματος, τον σάπιο τρόπο ζωής και τις αξίες του συστήματος. Κάθε νέος και νέα που επιλέγει να οργανωθεί στην ΚΝΕ, είναι μια αποτυχία του συστήματος να τον βάλει στο χέρι».

Ευχαρίστησε τους συντρόφους της Ομάδας Στησίματος που με πολλή δουλειά και μεράκι διαμόρφωσαν τον χώρο, τους συντρόφους από την Κομματική Οργάνωση της Χαλκιδικής που καθημερινά μαγείρευαν και φρόντισαν για την τροφοδοσία της Ομάδας Στησίματος, στήριξαν τη διοργάνωση της Κατασκήνωσης με κάθε τρόπο για μια σειρά πρακτικά και πολιτικά ζητήματα, την Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση του ΑΠΘ και κυρίως το προσωπικό της, τους εργαζομένους της, για τη συνεργασία και την προσπάθεια που κάνουν να κρατήσουν όρθιο έναν χώρο στολίδι, που η πολιτική της υποχρηματοδότησης των πανεπιστημίων και της εμπορευματοποίησης της Ανώτατης Εκπαίδευσης απαξιώνει και υποβαθμίζει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ