Σάββατο 6 Ιούλη 2024 - Κυριακή 7 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
33Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΝΕ
Το βιβλίο στα ... καλύτερά του!

RIZOSPASTIS

Σε πόλο έλξης έχει μετατραπεί η έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής», όπου συρρέουν νέοι και νέες με αμείωτο το ενδιαφέρον, καθώς είναι σε διάθεση πάνω από 170 τίτλοι βιβλίων.

Ανάμεσά τους παλαιότερες αλλά και ολοκαίνουργιες εκδόσεις, όπως τα βιβλία «Αντιγόνη στη Χάγη. Η κατάθεση της Λιάνας Κανέλλη στη δίκη του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς» και «Από τον Εργατικό Αστέρα έως την Πανεργατική».

Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν για πρώτη φορά το βιβλίο της Αγγελικής Σωτήρη «Από το παράνομο τυπογραφείο της "Πανσπουδαστικής" στην Ασφάλεια της Μεσογείων», που μόλις κυκλοφόρησε και θα είναι το θέμα συζήτησης - βιβλιοπαρουσίασης που προγραμματίζεται στον χώρο της κατασκήνωσης το Σάββατο 6 Ιούλη, στις 19.30.

Η «Σύγχρονη Εποχή» έχει ετοιμάσει μεγάλες προσφορές ειδικά για την 33η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ, ενώ υπάρχει και λαχειοφόρος κλήρωση που θα γίνει το Σάββατο για 4 μεγάλα δώρα: 2 δωροεπιταγές των 50 ευρώ για τα βιβλιοπωλεία της «Σύγχρονης Εποχής», «Το Κεφάλαιο» του Κ. Μαρξ (3 τόμοι), 1 ετήσια συνδρομή στην ΚΟΜΕΠ.


RIZOSPASTIS


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ