Τρίτη 16 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ
Αλλη μια υπόθεση δολοφονίας γυναίκας

Θύμα η 36χρονη Αρετή από τον πρώην σύζυγό της που αυτοκτόνησε

Αλλη μια τραγική υπόθεση γυναικοκτονίας σημειώθηκε τα ξημερώματα (περίπου στις 4 π.μ.) του Σαββάτου με θύμα μια 36χρονη γυναίκα στην Αμφιλοχία. Η άτυχη Αρετή σκοτώθηκε από τους πυροβολισμούς του εν διαστάσει συζύγου της, 43 χρονών, που της είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της.

Συγκεκριμένα, ο δράστης, που στη συνέχεια αυτοκτόνησε, περίμενε την πρώην γυναίκα του στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε και μόλις η τελευταία επέστρεψε στο σπίτι της, πήδηξε από το μπαλκόνι πάνω στο αυτοκίνητο, πυροβολώντας στον θώρακα, τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Εν συνεχεία, πήγε πίσω από το ίδιο όχημα και έστρεψε το φονικό όπλο εναντίον του, δίνοντας τέλος και στη ζωή του.

Να σημειωθεί ότι την ώρα που συνέβαιναν αυτά τα γεγονότα, μέσα στο σπίτι του πρώην ζευγαριού βρισκόταν η 13χρονη κόρη τους.

Πρόκειται για ακόμη μια τραγική παρόμοια υπόθεση φόνου γυναίκας, που έρχεται να προστεθεί σε άλλα ανάλογα περιστατικά όπως της Κυριακής κ.ά. που έχουν σημειωθεί μέσα στον τελευταίο χρόνο, όπου αναδεικνύεται ξανά η έλλειψη δομών προστασίας κακοποιημένων γυναικών, αλλά και διασφάλισης ουσιαστικά της ζωής τους, με ευθύνη όλων των έως και σήμερα κυβερνήσεων και της τελευταίας της ΝΔ.

Η 36χρονη, όπως έγινε γνωστό και από την περιοχή, είχε αναφερθεί πολλές φορές σε δικά της πρόσωπα στον άσχημο τρόπο που της συμπεριφερόταν ο πρώην σύζυγός της, σημειώνοντας ότι η ζωή της είχε γίνει «κόλαση». Το τελευταίο διάστημα ο δράστης - αυτόχειρας κυκλοφορούσε μεθυσμένος, ενώ συχνά της συμπεριφερόταν άσχημα, χτυπώντας και βρίζοντάς την, σύμφωνα με την μητέρα του θύματος. Μάλιστα είχε αναφερθεί και σε πρόσφατο περιστατικό βίας απέναντί της στην παραλία της πόλης.

Σύμφωνα, τέλος, με δηλώσεις από την περιοχή, η άτυχη γυναίκα είχε αναφέρει στην αστυνομία τα έντονα προβλήματα που αντιμετώπιζε από τον αυτόχειρα, ενώ προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά και τα ξημερώματα του Σαββάτου, χωρίς να προλάβει, αφού δέχθηκε τους πυροβολισμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ