Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εκτός 100 μ. η Σερίκα Τζάκσον

ΣΤΙΒΟΣ: Εκτός των 100 μ. στις γυναίκες θα βρεθεί η Τζαμαϊκανή σπρίντερ Σερίκα Τζάκσον, εκ των φαβορί του αγωνίσματος, όπως ανακοινώθηκε χτες από την Ομοσπονδία της χώρας. Η αθλήτρια φέρεται να προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση προκειμένου να επικεντρωθεί στα 200 μ., αγώνισμα στο οποίο κατέχει το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο αλλά και τον παγκόσμιο τίτλο. Ο τραυματισμός της στις αρχές του Ιούλη έπαιξε ρόλο στη συγκεκριμένη απόφαση της αθλήτριας.

ΤΡΙΑΘΛΟ: Εστω και καθυστερημένα (και χωρίς να λείψουν τα απρόοπτα) λόγω των προβλημάτων με τα νερά του Σηκουάνα πραγματοποιήθηκαν χτες οι αγώνες του τριάθλου σε άνδρες και γυναίκες. Στους άνδρες το χρυσό κατέκτησε ο Βρετανός Αλεξ Γιε, με δεύτερο τον Νεοζηλανδό Χέιντερ Γουάλιντ και τρίτο τον Γάλλο Λεό Μπερζέρ. Στις γυναίκες την πρωτιά πήρε η Γαλλίδα Κασσάνδρα Μπεγκράν με δεύτερη την Ελβετίδα Ζιλιέτ Ντεριόν και τρίτη την Βρετανίδα Μπεθ Πότερ.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Χωρίς να συναντήσει προβλήματα η Σερβία επικράτησε χτες του Πουέρτο Ρίκο με 107-66 για τη 2η αγωνιστική του ομίλου στο ανδρικό τουρνουά, διατηρώντας τις ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ