Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Στο Περιφερειακό Συμβούλιο σήμερα για το ζήτημα της στέγασης των εκπαιδευτικών

Συνεχίζουν τα σωματεία των εκπαιδευτικών τις κινητοποιήσεις τους με αιχμή τα οξυμένα προβλήματα της Εκπαίδευσης, όπως ο στεγαστικός «Γολγοθάς» που ανεβαίνουν οι νεοδιόριστοι και αναπληρωτές.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ρ. Ιμβριώτη», «Μ. Παπαμαύρος», «Ο Σωκράτης», «Γ. Σεφέρης», Χαϊδαρίου, «Δ. Γληνός», Σαλαμίνας, «Ν. Πλουμπιδης», Κορυδαλλού - Αγίας Βαρβάρας, «Θουκυδίδης», Καλλιθέας, Αγίου Δημητρίου, Αμαρουσίου, Παλαιού Φαλήρου και η ΕΛΜΕ Πειραιά καλούν σήμερα Παρασκευή στις 17.00 στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, στην αίθουσα του δημοτικού κινηματοθεάτρου «Μελίνα Μερκούρη» του δήμου Γλυφάδας (Ανατολικής Ρωμυλίας 123).

Οι εκπαιδευτικοί θα απαιτήσουν με ευθύνη κυβέρνησης, Περιφερειών και δήμων να παραχωρηθεί κατάλυμα σε όλους τους εκπαιδευτικούς που ψάχνουν σπίτι, και επίδομα στέγασης 300 ευρώ για όλους τους εκπαιδευτικούς. Παράλληλα, θα προβάλουν το πάγιο αίτημά τους για αυξήσεις στους μισθούς, επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ