Τρίτη 10 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μια... «Γιορτή για τον Παύλο» στο Θέατρο Βράχων

Το βράδυ της 28ης Σεπτεμβρίου στον επιβλητικό χώρο του Θεάτρου Βράχων θα συναντηθούν δύο θρυλικές μπάντες - σύμβολο, ο Στέλιος Σαλβαδόρ & τα «Μωρά στη Φωτιά» και «Η γιορτή για τον Παύλο Σιδηρόπουλο»... «Αντε και καλή τύχη μάγκες»!

Είναι η Αδρεναλίνη που σε κρατά ασταμάτητο και διεγείρει κάθε σου κύτταρο... Είναι το «Βιβλίο των Ηρώων» που μιλά για τον «Μπάμπη τον Φλου»... Είναι το «Rock 'n' Roll στο κρεβάτι»... Είναι... «Ζωή, Rock'n'roll ως το τέλος!», όπως τιτλοφορείται και η συναυλία.

«Η Γιορτή για τον Παύλο» ονομάστηκε έτσι γιατί αυτό ακριβώς συμβαίνει στα live της: Μία γιορτή και μία ιστορική αναδρομή στα τραγούδια που μεγάλωσαν ολόκληρες γενιές αυτής της χώρας! Αποτελείται από τους: Κυριάκος Δαρίβας (Απροσάρμοστοι), Βασίλης Σπυρόπουλος (Σπυριδούλα), Στέλιος Σαλβαδόρ (Μωρά στη Φωτιά), Frank Panx (Panx Romana), Νίκος Γιαννάτος (Πυξ Λαξ), Νίκος Εφεντάκης (Ασσοι του Καράτε), Δημήτρης Παπαδημητρίου (Ασσοι του Καράτε), Βασίλης Ράλλης, Σίμος Κοκαβέσης, Γιώργος Λαγγουρέτος (x Magic de spell), Αλέξανδρος Δάικος & Κύριος Κ.

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και οι μουσικοί του σύντροφοι δεν χρειάζονται συστάσεις... Τα «Μωρά στη Φωτιά» θεωρούνται ευρέως ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα του ελληνικού ροκ, ξέρουν να κάνουν μόνο λυτρωτικές ζωντανές εμφανίσεις και να στα λένε πρόσωπο με πρόσωπο πάνω και κάτω από τη σκηνή... Παίζουν: Φώτης Τσακυρίδης (ντραμς), Λάκης Ραγκαζάς (κιθάρα), Στέλιος Σαλβαδόρ (μπάσο και φωνή), Σάκης Ζαχαριάδης (κιθάρα), Κώστας Κατσαρός (τρομπέτα και συνθεσάιζερ), Δημήτρης Ματζίρης (τρομπόνι). Στην κονσόλα: Αντώνης Στάβερης και Νίκος Καλούτσης.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30, η συναυλία αρχίζει στις 20.45.

Εισιτήρια προπωλούνται στο: https://cometogether.live/event/1051


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ