Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στο νοσοκομείο οικογένεια που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό

Μετά την παράσυρσή τους στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης από ΙΧ που οδηγούσε 46χρονος που φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ένα ζευγάρι Ελλήνων που ζει και εργάζεται στο Βέλγιο, νοσηλεύονται τραυματίες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο 37χρονος με την 34χρονη σύζυγό του που είναι έγκυος στον 6ο μήνα και έχοντας μαζί το δίχρονο παιδί τους σε καρότσι, που βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου, χτυπήθηκαν από το ΙΧ που βγήκε από τη στροφή, έπεσε πάνω τους και τους παρέσυρε.

Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», εκτός κινδύνου είναι το δίχρονο παιδάκι, το οποίο νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική, ενώ πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του 37χρονου. Και οι δύο ωστόσο θα υποβληθούν σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Ο 46χρονος οδηγός, Ελληνας υπήκοος, έχει συλληφθεί και φέρεται να βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ. Χτες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και του ασκήθηκε δίωξη (κακούργημα) για επικίνδυνη οδήγηση εξαιτίας της κατανάλωσης αλκοόλ, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων (κακούργημα), σωματική βλάβη από αμέλεια, κατά συρροή. Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ