Πέμπτη 10 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Πέμπτη 10 Οκτώβρη

Εκδήλωση με θέμα «Δεν μπαίνει τιμοκατάλογος στη ζωή! Με το ΚΚΕ για αποκλειστικά δημόσια Υγεία για όλους», διοργανώνει στις 7 μ.μ. η ΤΕ Αργολίδας του ΚΚΕ, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γαλανόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ και μέλος της ΕΓ της ΟΕΝΓΕ.

Σάββατο 12 Οκτώβρη

-- Εκδήλωση με θέμα «Αντιπαλεύουμε την "πράσινη" Ενέργεια του κέρδους, που την πληρώνουν ακριβά και η τσέπη μας και το περιβάλλον» θα πραγματοποιήσει η Τομεακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Μονεμβασίας (παλιό Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης). Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

-- Εκδήλωση με θέμα «Νερό: Δυσεύρετο αγαθό για τον λαό - πεδίο κερδοφορίας για τους ομίλους - Η τραγική κατάσταση στην Κορινθία» διοργανώνει η ΤΕ Κορινθίας του ΚΚΕ στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Κορίνθου (αμφιθέατρο). Θα μιλήσει ο Αντώνης Ραλλάτος, μέλος της ΚΕΟΕ του Κόμματος και υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ.

-- Σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό. Στην εμπορευματοποίησή του οι αιτίες για τα τεράστια προβλήματα στην ύδρευση και άρδευση του Οροπεδίου Λασιθίου. Οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΤΕ Λασιθίου του ΚΚΕ στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαρμακέτου. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 6.30 μ.μ. πολιτική εκδήλωσης τιμής και μνήμης για τους εκτελεσθέντες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, που θυσιάστηκαν στο πεδίο βολής της Αγριλιάς, θα πραγματοποιήσουν η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, το ΤΣ της ΚΝΕ στον νομό και το Παράρτημα Μεσολογγίου - Αιτωλικού της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στον χώρο απέναντι από το Παλαιό Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία, κατάθεση στεφάνων και προσκλητήριο νεκρών.

Κυριακή 13 Οκτώβρη

-- Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 80 χρόνια από τη Μάχη της Ηλεκτρικής διοργανώνουν οι ΚΟ Κερατσινίου - Δραπετσώνας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Κερατσινίου - Δραπετσώνας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ στις 7 μ.μ. στο Μνημείο Πεσόντων. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει αφιέρωμα στο ρεμπέτικο της Κατοχής και της Αντίστασης.

-- Η ΚΟΒ Φαλάνης Λάρισας διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία Φαλάνης με ομιλητή τον Αχιλλέα Σίμο, μέλος του ΓΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Στη συγκέντρωση θα παρουσιαστεί ακόμα το δρώμενο «5 δυσκολίες για να γράψει κανείς την αλήθεια», του Μπέρτολτ Μπρεχτ, από τη μουσικοθεατρική ομάδα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, ενώ θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα: «Τα όμορφα... που τραγουδήσαμε στο Φεστιβάλ μας!».

-- Στις 11 π.μ. η ΚΟΒ Τριχωνίδας της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ στο Καινούργιο (καφενείο «Παντρεμένου»), θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση με θέμα «Από το σύστημα της αδικίας και των πολέμων υπάρχει διέξοδος! Με το ΚΚΕ στον δρόμο της σύγκρουσης και της ανατροπής, για τον Σοσιαλισμό!». Θα μιλήσει ο Βασίλης Θεοδωρόπουλους, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ