Παρασκευή 11 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ
Στο ΣΕΦ για την πρώτη νίκη

Την πρώτη του φετινή νίκη στη Euroleague ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός, φιλοξενώντας τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ για τη 2η αγωνιστική (21.15 - Novasports 4). Με τη βοήθεια και του κόσμου τους, οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στο να «ρεφάρουν» την ήττα τους στην πρεμιέρα από τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, παίρνοντας και την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους στον φετινό αγωνιστικό «μαραθώνιο».

Στις δηλώσεις του πριν το ματς ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν είναι ακόμα στην επιθυμητή κατάσταση ετοιμότητας, κάτι που όμως χαρακτήρισε φυσιολογικό, λόγω των πολλών καινούργιων παικτών αλλά και των σημαντικών απουσιών (Φαλ, Μιλουτίνοφ, Εβανς). Μιλώντας για τη Ζαλγκίρις είπε ότι είναι ομάδα που έδειξε στην πρεμιέρα ότι παίζει πολύ επιθετικά και στις πλευρές του γηπέδου, με αρκετούς αξιόλογους παίκτες στο ρόστερ της.

Για τον Ολυμπιακό έτοιμος για σήμερα είναι ο ΜακΚίσικ, που αποθεραπεύτηκε, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πετρούσεφ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ