Σάββατο 12 Οχτώβρη 2024 - Κυριακή 13 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΒΕ
Κινητοποίηση για να δοθεί επίδομα ασθενείας σε επαγγελματία

Τη χορήγηση επιδόματος ασθενείας σε επαγγελματία που νοσηλεύεται, και σε κάθε επαγγελματία που το έχει ανάγκη, απαιτούν Σωματεία, Ομοσπονδίες και Ενώσεις επαγγελματιών με κινητοποίηση την Τετάρτη 16 Οκτώβρη στις 8 π.μ. στο υπουργείο Εργασίας.

Ο επαγγελματίας, ιδιοκτήτης καθαριστηρίου στο Περιστέρι, έχει υποβληθεί σε χειρουργείο λόγω ανευρύσματος στην κοιλιακή χώρα. Μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο εδώ και πάνω από 20 μέρες, χωρίς να έχει καμία στήριξη από τον ασφαλιστικό του φορέα.

Το πρόβλημα αναδεικνύει η Ενωση Ιδιοκτητών Καθαριστηρίων και την κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει στηρίζουν οι: Πανελλήνια Ομοσπονδία Καθαριστηρίων - Ταπητοκαθαριστηρίων και συναφών επαγγελμάτων, Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής, Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατεργασίας Ξύλου.

Επίσης, τα Σωματεία - Ενώσεις - Συντεχνίες: Καθαριστηρίων Πειραιά «Η Αργώ», Καθαριστηρίων Θεσσαλονίκης, Καθαριστηρίων Ιωαννίνων «Ο Πύρρος», Επαγγελματιών Εμπόρων Περιστερίου, Επιπλοποιών και Ξυλουργών Καταστηματαρχών Αθηνών και Περιχώρων.

Στο μεταξύ, με συσκέψεις, συνελεύσεις και άλλες πρωτοβουλίες δυναμώνουν τον αγώνα τους οι μικροί ΕΒΕ, με σταθμό το συλλαλητήριο που διοργανώνουν στην Αθήνα την Τετάρτη 6 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Κάνιγγος.

Στο πλαίσιο αυτό, η Συντεχνία Επιπλοποιών και Ξυλουργών Αθηνών και προαστίων καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 21 Οκτώβρη, στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της ΟΒΣΑ (Πατούσα 3, 6ος όροφος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ