Τρίτη 15 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Τα... χρειάστηκε στην Πυλαία ο Παναθηναϊκός

Αν και με ιδιαίτερο άγχος ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός κατάφερε να κάμψει στην Πυλαία την αντίσταση του αξιόμαχου ΠΑΟΚ και να νικήσει 96-93 για τη 2η αγωνιστική της Basket League κάνοντας το 2/2. Οι «πράσινοι» απέναντι στους γηπεδούχους, που τους έβαλαν αρκετά δύσκολα, είχαν σε μεγάλη μέρα τον Κέντρικ Ναν (22 π., 3 τρίποντα), αλλά και τον Τζεράια Γκραντ να δίνει σημαντικές λύσεις στα τελευταία κρίσιμα λεπτά.

Τις νίκες του διπλασίασε και ο Ολυμπιακός που στο ΣΕΦ ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Αρη νικώντας με 102-72, με πρωταγωνιστή τον Βεζένκοφ (22 π.), σε έναν αγώνα που οι «ερυθρόλευκοι» είδαν τον Φαλ να επιστρέφει στη δράση μετά τον τραυματισμό του.

Παρέα με τους ...αιώνιους στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η ΑΕΚ που χωρίς προβλήματα στην Sunel Arena νίκησε την Καρδίτσα με 96-65 με κορυφαίο τον Χαμπ (22 π.).

Το Περιστέρι πήρε την αθηναϊκή κόντρα απέναντι στον Πανιώνιο νικώντας στην έδρα του με 82-72 ενώ σε ένα συναρπαστικό ματς στον Αγ. Θωμά το Μαρούσι νίκησε τον Κολοσσό Ρόδου με 70-67.

  • Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 4, ΑΕΚ 4, Παναθηναϊκός 4, Περιστέρι 3, ΠΑΟΚ 3, Μαρούσι 3, Πανιώνιος 3, Προμηθέας (1 αγ.) 2, Κολοσσός Ρ. 2, Αρης 2, Καρδίτσα 2, Λαύριο (1 αγ.) 2. Δεν περιλαμβάνεται ο χτεσινοβραδινός αγώνας Προμηθέα - Λαυρίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ