Τρίτη 15 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE
Γεμάτη βδομάδα για τους «αιώνιους»

Τις δυνάμεις τους στην πρώτη «σούπερ βδομάδα» της σεζόν για την Euroleauge, με διπλές αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα τεστάρουν ο κάτοχος του τίτλου Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Αρχίζοντας από τη σημερινή 3η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο Παρίσι τη νεοφώτιστη στη διοργάνωση Παρί (21.30, Νοvasports 5), ενώ ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο (21.15, Novasports 4).

Στη γαλλική πρωτεύουσα ο Παναθηναϊκός με τον αέρα του απόλυτου 2/2 στο ξεκίνημα θέλει να τριτώσει το καλό αντιμετωπίζοντας την Παρί, που αποτελεί την έτερο τροπαιούχο των διοργανώσεων της Euroleague ως κάτοχο του Eurocup. Με την εμφάνιση στην Πυλαία και τη δύσκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ να έχει χτυπήσει... καμπανάκι για τους «πράσινους», ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν, περιμένει σήμερα να δει από τους παίκτες του μια σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα εστιάζοντας και στο διαφορετικό κίνητρο (όπως είπε ο ίδιος).

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός έχοντας ρεφάρει την ήττα στην πρεμιέρα (από τη Φενέρ) με την επιτυχία απέναντι στη Ζαλγκίρις την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Αρμάνι, θα επιδιώξει τη δεύτερη νίκη στην έδρα του. Οι «ερυθρόλευκοι», που έδωσαν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα με την επιβλητική εμφάνιση κόντρα στον Αρη για το πρωτάθλημα, θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μονοπάτι. Με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, να στέκεται στις απαιτήσεις των συνεχιζόμενων υποχρεώσεων και τον σημαντικό ρόλο που παίζει σε αυτό η διαχείριση του «rotation» στην ομάδα προκειμένου να εμφανίζεται έτοιμη κάθε φορά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ