Σάββατο 26 Οχτώβρη 2024 - Κυριακή 27 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

-- Οι Κλαδικές ΚΟΒ Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Μαζί με το ΚΚΕ στην οργάνωση της λαϊκής πάλης για την ανατροπή, απέναντι στο σύστημα των πολέμων, της εκμετάλλευσης, του εργασιακού μεσαίωνα». Θα γίνει την Τετάρτη 30 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ. στο Εμπορικό Επιμελητήριο, και θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος.

-- Σύσκεψη - συζήτηση με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι αγώνες των εργαζομένων», διοργανώνει η ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ και η ΚΟΒ Εργαζομένων Δήμου Πάτρας, την Πέμπτη 31 Οκτώβρη (6.30 μ.μ.), στην έδρα της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα (12ου Συντάγματος 34). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, μέλος του ΓΠ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας. Παρέμβαση θα πραγματοποιήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη 31 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ διοργανώνει στο παλιό Δημαρχείο Χαλκίδας (Αβάντων 50) εκδήλωση με θέμα: «Ενδοσχολική βία, bullying, ρατσιστικές επιθέσεις: "Παραβατικές συμπεριφορές" ή όψεις του συστήματος της εκμετάλλευσης;». Θα μιλήσουν: Ο Κυριάκος Ιωαννίδης, υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ - Η Ερμίνα Φιλέρη, ψυχολόγος - συστημική ψυχοθεραπεύτρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ