Σάββατο 26 Οχτώβρη 2024 - Κυριακή 27 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ»
Σύσκεψη ψηφοδελτίου

Σύσκεψη ψηφοδελτίου και φίλων για την οργάνωση της μάχης των εκλογών στην ΕΣΤΑΜΕΔΕ οργανώνει η «Πανεπιστημονική Συνταξιούχων Μηχανικών», την Τετάρτη 30 Οκτώβρη, στη 1 μ.μ. (κτίριο Κολοκοτρώνη 4, 2ος όροφος).

Πριν λίγες μέρες ακυρώθηκε οριστικά η επιχείρηση των κυβερνητικών συνδικαλιστών να ανατρέψουν πραξικοπηματικά τη νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση της ΕΣΤΑΜΕΔΕ, με διαρκείς δικαστικές προσφυγές που τελεσιδίκησαν μετά από πέντε έτη. Η νόμιμη διοίκηση της ΕΣΤΑΜΕΔΕ, στην οποία πλειοψηφεί η «Πανεπιστημονική», προκήρυξε ΓΣ και εκλογές για την Τετάρτη 13 Νοέμβρη.

«Οργανώνουμε αποφασιστικά τη μάχη απέναντι στους κυβερνητικούς συνδικαλιστές που θέλουν να μετατρέψουν την Ενωση σε διαδικτυακό "φόρουμ" στήριξης της κυβερνητικής πολιτικής περικοπών και ιδιωτικοποίησης της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Για μια αγωνιστική και μαχητική ΕΣΤΑΜΕΔΕ, που θα οργανώνει τον αγώνα στον δρόμο. Ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων που επέβαλε και διατηρεί την καρατόμηση των συντάξεων, που μετατρέπει τη δημόσια Υγεία σε πανάκριβο εμπόρευμα», σημειώνει μεταξύ άλλων στο κάλεσμά της η «Πανεπιστημονική» και καλεί τους συνταξιούχους να γραφτούν έως το πρωί της 5ης Νοέμβρη (τηλ. 6909598530).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ