Τετάρτη 22 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΝΕ
Συνεχίζεται η καμπάνια κατά των ναρκωτικών

Εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις της ΚΝΕ για τα ναρκωτικά» διοργανώνει σήμερα, στη 1 το μεσημέρι, η Νομαρχιακή Οργάνωση ΤΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ, στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Λάρισας. Θα μιλήσει ο Αγ. Τριγάζης, γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Επίσης συνεχίζονται και ολοκληρώνονται σήμερα οι διήμερες εκδηλώσεις για το ίδιο θέμα που διοργανώνει, στο ΤΕΙ Λαμίας, το Νομαρχιακό Συμβούλιο Φθιώτιδας της ΚΝΕ. Ομιλητής θα είναι ο Χρ. Αναγνώστου, γραμματέας του ΝΣ Φθιώτιδας της ΚΝΕ και θα προβληθεί βιντεοταινία.

Παρόμοια εκδήλωση έχει προγραμματιστεί στο ΤΕΙ Χαλκίδας, από το Νομαρχιακό Συμβούλιο Εύβοιας της ΚΝΕ, για τη Δευτέρα 27 Μάη.

Στην Καλαμάτα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του ΝΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα στην αίθουσα Κοινωνικού φορέα, στο Δημαρχείο Καλαμάτας.

Εκεί οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την καθαρή θέση της Οργάνωσης ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και τις διάφορες θεωρίες της ναρκοκουλτούρας, να δουν μια αξιόλογη έκθεση σκίτσων νέων ανθρώπων, καθώς και μαθητικά συγκροτήματα που έδωσαν τη δική τους ευχάριστη νότα. Βήμα στην εκδήλωση της ΚΝΕ είχε και εκπρόσωπος από τη θεραπευτική κοινότητα «Διαδρομή» στην Καλαμάτα που, όπως και πολλές άλλες, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα λόγω της μη ουσιαστικής στήριξης από την πολιτεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ