Σάββατο 8 Φλεβάρη 2025 - Κυριακή 9 Φλεβάρη 2025
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Αλληλεγγύη από τα εργατικά σωματεία στον δίκαιο αγώνα

Την αλληλεγγύη του στους αγρότες εκφράζει και το ΠΑΜΕ, μεταφέροντας τη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα και στις διεκδικήσεις τους, ενώ απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να δυναμώσουν αυτήν τη στήριξη με κάθε τρόπο.

«Στηρίζουμε τον αγώνα των αγροτών και τα δίκαια αιτήματά τους, γιατί θέλουν να ζουν με αξιοπρέπεια, γιατί μας ενώνει η ανάγκη για φτηνά και ποιοτικά τρόφιμα», αναφέρει το ΠΑΜΕ, προσθέτοντας: «Η πολιτική που τσακίζει το αγροτικό εισόδημα είναι ίδια με αυτή που τσακίζει τους μισθούς, την Υγεία και την Παιδεία. Βιώνουμε τα ίδια βάσανα, με την ακρίβεια, τη φοροληστεία, το αποδεκατισμένο και εμπορευματοποιημένο δημόσιο σύστημα Υγείας, τις τεράστιες ελλείψεις στην πρόληψη από τις φυσικές καταστροφές και στην προστασία της ζωής μας, της περιουσίας μας και του περιβάλλοντος.

Είμαστε δίπλα στους αγρότες και στον δίκαιο αγώνα τους!

Μόνο όταν ο λαός βγαίνει στον δρόμο του αγώνα φοβούνται. Το είδαμε όλοι με τα μάτια μας την Κυριακή 26 Γενάρη, με το 1 εκατ. λαού να διαδηλώνει σε πάνω από 150 πόλεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Για να υπάρξει πραγματική δικαίωση, να αποδοθούν όλες οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών. Για να μην κουκουλωθεί η πραγματική αιτία της σύγκρουσης, η πολιτική που θυσιάζει μέχρι και την ανθρώπινη ζωή για το κέρδος.

Απαντάμε με απεργία στις 28 Φλεβάρη, για να αποκαλυφθούν οι πραγματικές αιτίες του εγκλήματος στα Τέμπη και να καταδικαστούν οι υπεύθυνοι. Απεργούμε για αυξήσεις στους μισθούς, ΣΣΕ, μέτρα προστασίας της ασφάλειας και της υγείας μας στους χώρους δουλειάς.

Εχουμε κοινό συμφέρον να αγωνιστούμε, να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε τη βαρβαρότητα που εξελίσσεται σε όλες τις πλευρές της ζωής μας. Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσουμε την πάλη ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ, που υπηρετούν τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, τα μονοπώλια, και μας ρίχνουν στη φτώχεια, στην ανεργία, στη ζωή χωρίς δικαιώματα».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Το οξυγόνο που μας στερούν με τον αγώνα μας θα το πάρουμε πίσω!» (2025-01-30 00:00:00.0)
Ο αντιδικτατορικός αγώνας διδάσκει πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο (2024-07-24 00:00:00.0)
Η Πολιτεία των αφεντάδων, το Δίκιο των αδικητάδων... (2024-03-30 00:00:00.0)
Μόνο οι λαϊκοί αγώνες στριμώχνουν την κυβέρνηση (2024-03-28 00:00:00.0)
«Σιωπητήριο» από την ηγεσία, κάλεσμα μαχητικής κλιμάκωσης από τα συνδικάτα (2024-01-30 00:00:00.0)
Ολες και όλοι στην απεργία και στις συγκεντρώσεις των συνδικάτων σε όλη τη χώρα! (2023-03-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ