Πέμπτη 6 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 61
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αρχίζουν τα δύσκολα

Στις μάχες του Α' ομίλου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Μουντιάλ, αλλά και στην αναμέτρηση μεταξύ του Καμερούν και της Σαουδικής Αραβίας που ρίχνει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής και στον 5ο όμιλο, θα συγκεντρωθούν σήμερα όλα τα βλέμματα των φίλων της... μπάλας. Η αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι σήμερα, κυρίως στον όμιλο όπου συμμετέχει η προ τετραετίας παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, αναμένεται να φτάσει στο κατακόρυφο, αφού όλα τα ενδεχόμενα είναι «ανοιχτά».

ΓΑΛΛΙΑ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Τα δυνατά της προκειμένου να κατακτήσει τους τρεις πρώτους της βαθμούς και να παραμείνει στο «κόλπο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, θέλει να βάλει σήμερα η Γαλλία. Οι «τρικολόρ» αντιμετωπίζουν την Ουρουγουάη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α' ομίλου, με μοναδικό σκοπό τη νίκη, αφού σε αντίθετη περίπτωση η παγκόσμια πρωταθλήτρια ίσως κινδυνέψει να χάσει την πρόκριση. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Γάλλων Ροζέ Λεμέρ, ελπίζει πως ο Ζιντάν θα δώσει το «παρών», αφού όπως τόνισε, η κατάστασή του έχει βελτιωθεί, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί ο Τιράμ. Αντίθετα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζοργκαέφ. Από την άλλη πλευρά, η Ουρουγουάη, γνωρίζει πολύ καλά πως το σημερινό της έργο μόνο εύκολο δε θα είναι, αλλά ελπίζει πως θα καταφέρει να εντοπίσει γρήγορα τα κενά των αντιπάλων της ούτως ώστε να βρει τους διαδρόμους που θα την οδηγήσουν στη νίκη.

ΔΑΝΙΑ - ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Μπροστά στην ευκαιρία να πάρει σημαντικό προβάδισμα στον Α' όμιλο θα τεθεί σήμερα η Δανία, καθώς αν επικρατήσει έναντι της Σενεγάλης, τότε ουσιαστικά εξασφαλίζει την πρόκρισή της στη φάση των «16». Ωστόσο, η αποστολή της προβλέπεται δύσκολη, αφού το πάθος και η δίψα για νίκη που έδειξε η αφρικανική ομάδα στον αγώνα με τη Γαλλία, σίγουρα είναι στοιχεία που αν τα επιδείξει και στη σημερινή κόντρα τότε σίγουρα θα εμποδίσει τον στόχο των Σκανδιναβών.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Τη νίκη που θα την οδηγήσει στην κορυφή του 5ου ομίλου... παρέα με τη Γερμανία, θα αναζητήσει σήμερα η Εθνική ομάδα του Καμερούν. Οι τυπικά γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία με την Ιρλανδία, θεωρούν ότι σήμερα θα έχουν ευκολότερο έργο κόντρα στη Σαουδική Αραβία και σκοπός τους είναι να μην κάνουν τα εύκολα - δύσκολα έναντι στο θεωρητικά αουτσάιντερ του ομίλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ