Σάββατο 8 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 89
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ
Η αναβολή εξετάσεων είναι γεγονός

Οι πρώτες αποφάσεις για αναβολή της εξεταστικής περιόδου του Ιούνη πάρθηκαν από συλλόγους Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) πανεπιστημίων και επιμέρους σχολών. Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις αναβάλλονται για το Σεπτέμβρη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στη Φιλοσοφική, στη Σχολή Θετικών Επιστημών, και στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ στην τελευταία θα υπάρχει ειδική μέριμνα για τους φοιτητές που βρίσκονται επί πτυχίο.

Μέχρι την Παρασκευή 14/6 θα παραμείνει κλειστό το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, οπότε και οι εκπαιδευτικοί του θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση κι αντίστοιχα μέχρι την Πέμπτη 13/6 συνεχίζουν την αποχή οι εκπαιδευτικοί του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Επίσης, κλειστά παραμένουν το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (με ορισμένη για αύριο νέα Γενική Συνέλευση), τα Πανεπιστήμια Πάτρας, Πειραιά και τα ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθήνας, οι διδάσκοντες των οποίων θα κάνουν γενική συνέλευση την Τρίτη 11/6.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν σύλλογοι ΔΕΠ που συζητούν κι αποφασίζουν τη διεύρυνση του διεκδικητικού τους πλαισίου πέρα από τα στενά μισθολογικά αιτήματα που προτάσσει η ηγεσία της Ομοσπονδίας τους (ΠΟΣΔΕΠ), ενώ υπάρχουν κι αρκετά ιδρύματα στα οποία οι εξετάσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να συνεχιστούν κανονικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ