Τετάρτη 12 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εν αναμονή της ΟΥΕΦΑ

Την απόφαση της ΟΥΕΦΑ περιμένουν άπαντες στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναμονή της απάντησης της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας για το αν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το «ΓΣΠ» της ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, μία απάντηση που αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της ομάδας μέχρι σήμερα το μεσημέρι. Αν είναι θετική, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο, τότε το βασικό πρόβλημα έχει λυθεί. Να είναι αρνητική είναι και το πιο πιθανό, όμως, αφού δεν έχει κρύψει τον προβληματισμό της για τη χρήση γηπέδου από ομάδα άλλης χώρας.

Πάντως, τα έργα στη Ριζούπολη προχωρούν με γοργούς ρυθμούς ενώ υπάρχει η περίπτωση, το κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ να επιθεωρήσει το γήπεδο στις 13 του Ιούνη καθώς θα εξετάσει και το «Νίκος Γκούμας». Επίσης, την Παρασκευή, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δηλώσει την έδρα που θα δώσει τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα του συλλόγου, τόσο ο Τάκης Λεμονής όσο και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρίσκονται στην Αθήνα και δεν αποκλείεται να συναντηθούν προκειμένου να προχωρήσουν τα μεταγραφικά. Ηδη αναμένεται συνάντηση του μάνατζερ του Νικιφόροφ με διοικούντες της ΠΑΕ προκειμένου να βρεθεί τρόπος για να φορέσει ο Ρώσος την «ερυθρόλευκη» φανέλα στη νέα περίοδο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ