Πέμπτη 17 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Αδιάφορο φινάλε

ΑΕΚ και Ηρακλής θα κοντραριστούν στους «8» του κυπέλλου Σαπόρτα

Photo Press

ΑΕΚ και Ηρακλής θα κοντραριστούν στους «8» του κυπέλλου Σαπόρτα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ πράξη δεύτερη σήμερα και... ευρωπαϊκή, αφού οι δυο ομάδες «κοντράρονται» στην τελευταία αγωνιστική της Β` φάσης για την Ευρωλίγκα. Ενας αγώνας που είναι αδιάφορος και για τις δυο ομάδες αφού οι «πράσινοι» έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση και ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρος τέταρτος. Βέβαια, για να πούμε την αλήθεια, οι Θεσσαλονικείς έχουν κάποια μικρή αγωνία όχι όμως για τους ίδιους, αλλά για το ποια ομάδα θα πάρει την πρώτη θέση στον Η` όμιλο. Εκτος συγκλονιστικού απροόπτου αυτή θα είναι η Μακαμπί και όχι η Βιλερμπάν που θα την προτιμούσε η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη.

Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, το παιχνίδι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους δυο προπονητές να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα. Ιδιαίτερα μάλιστα ο Κώστας Φλεβαράκης, που την Κυριακή η ομάδα του αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στο ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από την άλλη είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τους τραυματισμούς που ταλάνιζαν την ομάδα τον τελευταίο καιρό να... εξαφανίζονται. Ετσι, μετά τους Καλαϊτζή και Κάτας, σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκεται και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ενώ ανησυχία δεν υπάρχει ούτε και για τον Πάτρικ Μπερκ. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τις γνωστές μόνιμες απουσίες του τελευταίου καιρού, οι οποίες είναι ο Γιαννούλης, Μπαλλογιάνης και Κολντεμπέλα.

  • Και τώρα οι δυο τους... Οπως άλλωστε αναμενόταν, ΑΕΚ και Ηρακλής θα λύσουν τις διαφορές τους στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Σαπόρτα. Κάτι που σημαίνει ότι η χώρα μας σίγουρα θα έχει εκπρόσωπο στην τελική φάση της διοργάνωσης. Η ΑΕΚ επικράτησε για δεύτερη φορά της Ταουγκρές με 85-65, ενώ ο Ηρακλής νίκησε την ΚΚ Σπλιτ με 79-66. Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις 8 Φλεβάρη και οι επαναληπτικοί στις 7 Μάρτη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ