Τετάρτη 3 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Διπλό ξεκαθάρισμα

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Ιούλης αλλά και η νέα χρονιά για τον Ολυμπιακό. Χτες το πρωί, στα γραφεία του πειραϊκού συλλόγου, βρέθηκαν τόσο ο Φάνης Κατεργιαννάκης όσο και ο Ανδρέας Νινιάδης, προκειμένου να βάλουν τις πολυπόθητες υπογραφές στα συμβόλαιά τους. Ο πρώτος συμφώνησε για 2+2 χρόνια, ενώ ο δεύτερος ανανέωσε για δύο ακόμα χρόνια, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να μη συνεχίζει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους». Οι ετήσιες απολαβές του Νινιάδη, για την παραμονή του οποίου καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο Τάκης Λεμονής, όπως και η επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στους πρωταθλητές, ανέρχονται στις 440.000. Ο Νινιάδης, μιλώντας για την ανανέωση του συμβολαίου του είπε: «Ηθελα να μείνω στον Ολυμπιακό. Μεγάλο ρόλο, όμως, έπαιξε και η δική μου επιθυμία να ανανεώσω τη συνεργασία μας. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, όπως ακριβώς την άρχισα, δηλαδή κατακτώντας πρωταθλήματα».

Από την άλλη, έφτασε αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Εντού Ντρασένα, ο οποίος χτες υπέγραψε το νέο συμβόλαιο, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον έτερο Βραζιλιάνο της Γκουαρνί, Μαρτίνεζ.

Σε ό,τι αφορά την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς, η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε χτες στο γήπεδο του Ρέντη. Απόντες από αυτή ήταν ο Ντρασένα, που πληροφορίες αναφέρουν πως βρισκόταν στα γραφεία του συλλόγου, ο Μπερμούντες, που βρίσκεται στο Μεξικό προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του δανεισμού του και ο Οφορίκουε που παρέμεινε στη Γκάνα λόγω προβλήματος που προέκυψε με τη βίζα του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ