Τρίτη 30 Νοέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Προέλαση γιά Ολυμπιακό, ΝΟΒ

 

Στις προημιτελικές φάσεις δυο ευρωπαϊκών κυπέλλων του Τσάμπιονς Καπ και του Κυπελλούχων εκπροσωπείται η χώρα μας, αφού τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Βουλιαγμένη κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στην οκτάδα. Αντίθετα οι δυο εκπρόσωποί μας στο Λεν Τρόφι, Πάτρα και Χανιά, αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.

Στον όμιλο του Τσάμπιονς Καπ ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση σαν δεύτερος, αφού στο τελευταίο καθοριστικό αγώνα ηττήθηκαν από την πρωταθλήτρια Γιουγκοσλαβίας Μπέτσεϊ με 10-9 και έτσι οι Γιουγκοσλάβοι πήραν αυτοί την πρώτη θέση. Πάντως η πρόκριση για τους «ερυθρόλευκους» είχε κερδηθεί στον αγώνα του Σαββάτου όταν επικράτησαν της Νοβάκι 9-5.

Στο Κύπελλο Κυπελλούχων ο ΝΟΒ δε δυσκολεύτηκε να πάρει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, αφού πήραν την πρώτη θέση στον όμιλο του Βουκουρεστίου, επικρατώντας της Στεάουα με 7-6 και του Ανόβερο με 8-6.

Στο Λεν Τρόφι τα Χανιά μπορεί να επικράτησαν της ΤΣΣΚΑ με 6-4 στον τελευταίο αγώνα, αλλά η ήττα από την ουγγρική Εγκέρ με 10-8 ήταν αυτή που ουσιαστικά τον άφησε εκτός... νυμφώνος. Με τρεις ήττες, αφού έχασε και από τη γαλλική Νέπτουν με 9-6, αποχαιρέτησε τη διοργάνωση και η Πάτρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ