Τρίτη 30 Νοέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α` ΕΘΝΙΚΗ
Κοκκίνισε το ρετιρέ

 

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α` Εθνικής, αφού χθες αναρριχήθηκε και πάλι στην κορυφή. Ο ΠΑΟ έχασε, επίσης χθες, έδαφος με την ισοπαλία στη Νεάπολη, ενώ προχθές ο ΟΦΗ με την επικράτησή του σε βάρος της ΑΕΚ έμεινε μόνος τρίτος στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι ερυθρόλευκοι σε ρυθμό ρελαντί ξεπέρασαν με πεντάρα το εμπόδιο του Εθνικού Αστέρα και έπιασαν πάλι ρετιρέ. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι χθες η ΠΑΕ κατέθεσε στην ΕΠΑΕ αίτηση διακοπής συμβολαίου, έξι μηνών, κατά του Ζλάτκο Ζάχοβιτς, καθώς και χρηματικό πρόστιμο 50 εκατομμυρίων δραχμών.

Στη Νεάπολη ο Παναθηναϊκός απώλεσε δυο βαθμούς σε ένα συναρπαστικό ματς που έληξε ισόπαλο. Ένας παίκτης από τον... πάγκο, ο Αλιόσα Ασάνοβιτς, ήταν αυτός που λύτρωσε το νευρικό χθες ΠΑΟ. Αλλωστε, δυο παίκτες του αποβλήθηκαν (Μπασινάς, Χένρικσεν)με δεύτερη κίτρινη.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Αρη και ΠΑΟΚ ήταν μια... άνοστη σούπα, με τη μια ομάδα να φοβάται την άλλη.

Στη Ρόδο, η ΑΕΚ, για μια ακόμη φορά, έδειξε τις αδυναμίες της. Εχασε καθαρά από τον εκπληκτικό ΟΦΗ, που είχε σαν ηγέτη και σκόρερ τον Κοσταρικάνο πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Ρόναλντ Γκόμεζ. Τώρα η Ενωση έχει μείνει 10 βαθμούς πίσω από την κορυφή...

«Αγγλικό» σκορ είχαμε στον Πύργο, με τον Πανηλειακό να νικάει τελικά τον Ηρακλή, σε ένα ματς που διαφήμισε το ποδόσφαιρο, όπως παραδέχτηκαν αμφότεροι οι δυο προπονητές. Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για την Προοδευτική και πρώτη για τα Τρίκαλα, ισοπαλία στην Καβάλα και εκτός έδρας επιτυχία για τον Πανιώνιο, με τον Μάκη Κατσαβάκη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ