Πέμπτη 1 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α ΕΘΝΙΚΗ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Επιστροφή Ξενίδη

Στην ομάδα με την οποία, όπως ο ίδιος δηλώνει, έχει δεθεί συναισθηματικά, επέστρεψε χτες ο Γιώργος Ξενίδης. Η διοίκηση του Ηρακλή ανακοίνωσε χτες πως ο πρώην παίχτης της ΑΕΚ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον «γηραιό» για 1+2 χρόνια, τονίζοντας παράλληλα, πως η απομάκρυνσή του από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης δεν ήταν παρά ένα λάθος. «Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Ξενίδη στις τάξεις της ποδοσφαιρικής της ομάδας. Η απομάκρυνση του Γιώργου Ξενίδη τον Ιανουάριο του 2002 ήταν ένα λάθος», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, που ουσιαστικά ρίχνει το «φταίξιμο» για τη φυγή του παίχτη, στον Αγγελο Αναστασιάδη.

  • Διπλό μεταγραφικό... χτύπημα πραγματοποίησε χτες ο Αρης. Συγκεκριμένα, η ομάδα της συμπρωτεύουσας απέκτησε ως δανεικό από τον Αγιαξ για ένα χρόνο τον μέσο Ρίχαρντ Κνόπερ. Παράλληλα, στα «κίτρινα» θα ντυθεί για τον επόμενο χρόνο και ο πρώην παίχτης του Ολυμπιακού Ζίζι Ρόμπερτς που χτες προέβη σε προφορική συμφωνία με τον Αρη. Στο μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους βρίσκονται οι Λέσλεϊ Μανιατέλα και Τόμας Γκέριχ, ενώ δεν αφίχθηκε τελικά στη συμπρωτεύουσα ο Σιρίλ Ν' Ζάμα που επικαλέστηκε προσωπικό πρόβλημα.
  • Τον Σλοβάκο Μαρσέλ Χόρκι, απέκτησε χτες και με τη... βούλα ο Πανιώνιος. Ο 28χρονος υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι «ποντάρουν» πολλά στην απόδοσή του, καθώς θεωρούν πως έχει όλα τα προσόντα να καλύψει το κενό του Τάκη Γκώνια.
  • Στην Καλλιθέα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φίλιππος Δάρλας. Ο νεαρός παίχτης παραχωρήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο από τον Παναθηναϊκό στους «νεοφώτιστους» και χτες υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.
  • Αλλους δύο παίχτες ενέταξε χτες στο δυναμικό του ο ΟΦΗ. Πρόκειται για τον Τόντσι Πίριγια που υπέγραψε συμβόλαιο με την ηρακλειώτικη ΠΑΕ διάρκειας 6+6 μηνών και για τον Γιάννη Χρυσάφη που υπέγραψε συμβόλαιο 1+4 χρόνια.
  • Στην ολοκλήρωση ακόμα δύο μεταγραφών προχώρησε χτες ο Ακράτητος που απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τους Βραζιλιάνους Ολιβέιρα και Μέλον Περέιρα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ