Πέμπτη 1 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
«Τορπίλες» Δρυμωνάκος, Λυμπερτά

Η πολύ καλή παρουσία των ελληνικών «δελφινιών» συνεχίστηκε και χτες κατά την τρίτη ημέρα του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης, όπου συνοδεύτηκε για άλλη μια φορά από ελληνικής πλευράς με μια παρουσία σε ημιτελικό και ένα καινούριο πανελλήνιο ρεκόρ. Ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Μαριάννα Λυμπερτά ήταν αυτοί που ξεχώρισαν από τις ελληνικές χτεσινές συμμετοχές.

Στα 200μ πεταλούδα των ανδρών ο Δρυμωνάκος κατάφερε να φθάσει μέχρι τον ημιτελικό του αγωνίσματος, όπου όμως δεν μπόρεσε να επαναλάβει μια καλή κούρσα, όπως στα πρωινά προκριματικά και με χρόνο 2.00.15 -που ήταν ο 11ος συνολικά- αποκλείστηκε από τον τελικό. Πάντως στα προκριματικά τα είχε καταφέρει καλύτερα, αφού με χρόνο 2.00.09 είχε πάρει την 6η θέση στη γενική κατάταξη προκρινόμενος στον ημιτελικό.

Από γυναικείας πλευράς ξεχώρισε η Μαριάννα Λυμπερτά που στα 800μ ελεύθερο μπορεί να μην πανηγύρισε πρόκριση στα ημιτελικά... παρηγορήθηκε όμως με την κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια, με χρόνο 8.39.31 έσπασε το παλιό δικό της 8.45.12 αλλά παρ' όλα αυτά ο χρόνος ήταν 9ος στη γενική κατάταξη και την άφησε εκτός... νυμφώνος. Στο ίδιο αγώνισμα, η Ολγα Στρούμπα κατατάχτηκε 20ή με χρόνο 9.01.10 και επίσης αποκλείστηκε. Το ίδιο ισχύει και για την Βασιλική Αγγελοπούλου που δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον ημιτελικό των 200μ. μεικτής ατομικής. Η κολυμβήτρια του Χαϊδαρίου, με χρόνο 2.21.62, κατέλαβε την 21η θέση και αποκλείστηκε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ