Τρίτη 6 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Και ξαφνικά... Σαΐνιο

Την τελευταία στιγμή προέκυψε... Σαΐνιο. Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου από τη Ρεάλ Σαραγόσα, ενώ σήμερα θα παρουσιαστεί από τον Αγγελο Φιλιππίδη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο Κάρλος Σαϊνιο ήταν επιλογή του τεχνικού των «πρασίνων», Φερνάντο Σάντος, καθώς έχουν συνεργαστεί για αρκετά χρόνια τόσο στην Αμαδόρα όσο και στην Πόρτο. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 με το «τριφύλλι». Με την απόκτησή του ολοκληρώθηκαν και οι μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας χρονιάς.

Το «ειδύλλιο» πάντως της ομάδας με τον Σαΐνιο κρατούσε αρκετό καιρό, από την περίοδο που η αποστολή της ομάδας βρισκόταν στην Αυστρία για την προετοιμασία, χωρίς όμως να βρεθεί η χρυσή τομή. Ο παίκτης την περασμένη βδομάδα, τελικά, έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τη Σαραγόσα και έφτασε στη χώρα μας την περασμένη Κυριακή.

Τα... αποκαλυπτήρια για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται, θα γίνουν αύριο, στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Εσπανιόλ, όπου οι φίλοι της ομάδας ίσως έχουν την ευκαιρία να δουν το ντεμπούτο του 28χρονου παίκτη, καθώς και τα νέα αποκτήματα της ομάδας (21:00 «ΑΛΦΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ