Τρίτη 13 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
ΒΟΓΚΑΕΙ Η ΑΓΡΟΤΙΑ σε όλη τη χώρα

Κάλεσμα της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης

«Οι αγρότες με όπλα την εμπειρία τους, την ενότητά τους, την αλληλεγγύη των εργατών και των άλλων λαϊκών στρωμάτων πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα τους για να αποτρέψουν το ξεκλήρισμά τους». Αυτό επισημαίνει με χτεσινή ανακοίνωση - κάλεσμα η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ), που καλεί, τους αγρότες στις επικείμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές να πληρώσουν, τους υπεύθυνους για την τραγική κατάσταση που έχουν περιέλθει, με το ανάλογο τίμημα.

Ο νέος παναγροτικός αγωνιστικός ξεσηκωμός θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλία. Υστερα και από τις αποφάσεις που πήραν οι συνεπείς δυνάμεις του αγροτικού κινήματος, οι οποίες εκφράζονται μέσα από την Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση, οι αγρότες της περιοχής δηλώνουν αποφασισμένοι ν' ανταποκριθούν στο αγωνιστικό κάλεσμά τους και διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση ότι θα εντείνουν την πάλη τους για την ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Πρώτο σταθμό των νέων αγροτικών κινητοποιήσεων θ' αποτελέσει το μεγάλο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν με νομαρχιακά και επαρχιακά συλλαλητήρια στους νομούς της Θεσσαλίας.


ΣΕΛ.   14   -   15

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ