Πέμπτη 15 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΑΣΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
Καταγγέλλει τις ανατιμήσεις

Τη σειρά ανατιμήσεων, στην οποία έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση, σε προϊόντα ευρείας λαϊκής κατανάλωσης, καταγγέλλει η ΔΑΣΥ Καβάλας, με υποψήφιο νομάρχη τον Δήμο Ζαχαριάδη.

«Απαράδεκτη είναι η ανατίμηση φαρμάκων, τροφίμων, εισιτηρίων και τιμολογίων ΔΕΗ, ΟΤΕ και μάλιστα σε ένα διάστημα, όπου τα λεγόμενα «μπάνια του λαού» και η εξάρθρωση της τρομοκρατίας, δεν επιτρέπουν μία άμεση αντίδραση των λαϊκών στρωμάτων. Πρόκειται για μια απροκάλυπτη καταλήστευση των λαϊκών εισοδημάτων, ενώ μένουν ανενόχλητοι οι υπεύθυνοι της οικονομικής κρίσης», υποστηρίζει με ανακοίνωσή της η ΔΑΣΥ.

Μάλιστα, σημειώνει ότι «ο τελευταίος προγραμματισμός της κυβέρνησης για ανατιμήσεις έρχεται να συμπληρώσει τις αυξήσεις των τιμών που επιβλήθηκαν αυτόματα με τον ερχομό του ευρώ στο όνομα της στρογγυλοποίησης». Προειδοποιεί τους πολίτες ότι αυτή η πολιτική δε θα σταματήσει, διότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου, που πιστά υπηρετεί η κυβέρνηση. Η ΔΑΣΥ καλεί τις λαϊκές δυνάμεις «να αγωνιστούν μέσα από τα ταξικά σωματεία για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και να αναδείξουν συνεπείς αγωνιστές στα νομαρχιακά και δημοτικά συμβούλια, που θα διεκδικήσουν καλύτερους όρους ζωής, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες τους, για να μπει τέλος στην ασυδοσία και τη ληστεία του μόχθου τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ