Σάββατο 24 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Η γνωστή πεντάδα

Οι... συνήθεις εκλεκτοί, από τους ξενιτεμένους, βρίσκονται στις επιλογές του Ρεχάγκελ για το παιχνίδι με την Ισπανία. Χτες ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας δημοσιοποίησε την πεντάδα, την οποία αποτελούν οι Τραϊανός Δέλλας (Ρόμα), Κώστας Κωνσταντινίδης (Χέρτα Βερολίνου), Ζήσης Βρύζας (Περούτζια), Νίκος Νταμπίζας (Νιουκάστλ), Αγγελος Χαριστέας (Βέρντερ Βρέμης). Εκτός πλάνων είναι για μια ακόμα φορά ο Νίκος Μαχλάς που δεν αγωνίζεται στον Αγιαξ.

Τις επιλογές ξενιτεμένων, για τον αντίστοιχο αγώνα των Ελπίδων που θα διεξαχθεί μια μέρα νωρίτερα, ανακοίνωσε χτες και ο Στέλιος Μανωλάς. Την τριάδα στελεχώνουν οι Γιάννης Αμανατίδης (Στουτγκάρδη), Δημήτρης Παπαδόπουλος (Μπέρνλι), Λάμπρος Βαγγελής (Σιένα). Η ΕΠΟ ανακοίνωσε και τις τιμές για τα εισιτήρια των δύο αγώνων. Για τους άνδρες είναι 10, 15, 20, 30 ευρώ και θα διατίθενται από τη Δευτέρα (ΕΠΟ, «Απόστολος Νικολαΐδης»), ενώ για τις ελπίδες 5 ευρώ και θα πωλούνται από την Τρίτη (ΕΠΟ, «Νίκος Γκούμας»).

  • Συνεδριάζει τη Δευτέρα στο Ηράκλειο της Κρήτης, η Κοινή Οργανωτική Επιτροπή ΕΠΟ - ΠΟ Τουρκίας για το EURO 2008. Αντικείμενο της συνεδρίασης θα είναι η προετοιμασία της ΚΟΕ για την επίσκεψη του κλιμακίου της ΟΥΕΦΑ σε Τουρκία (14-16/10) και Ελλάδα (16-18/10), για την επιθεώρηση και αξιολόγηση των προτεινόμενων εγκαταστάσεων και γενικότερων υποδομών, όπως αυτές αναφέρονται στο φάκελο της συνυποψηφιότητας, ενόψει της τελικής απόφασης της ΟΥΕΦΑ στις 12 - 13.12.2002 στη Νιόν.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ