Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Νομοθετική ρύθμιση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Με νομοθετική ρύθμιση που κατατέθηκε χτες στη Βουλή, το υπουργείο Παιδείας ρυθμίζει θέματα που αφορούν το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς που θα γίνει τον προσεχή Νοέμβρη.

Με αυτή προβλέπεται ότι όσοι υποψήφιοι για το διαγωνισμό αναμένουν να λάβουν το πτυχίο τους μετά από τη συμμετοχή τους στις επαναληπτικές εξετάσεις των Ελληνικών Πανεπιστημίων του Σεπτέμβρη, θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, χωρίς να το καταθέσουν, με τη σχετική «αίτηση - υπεύθυνη δήλωση». Η προθεσμία υποβολής της αίτησης αυτής λήγει στις 20 Σεπτέμβρη 2002. Το πτυχίο θα το υποβάλλουν μόλις τους χορηγηθεί, το αργότερο μέχρι τις 29 Νοέμβρη 2002. Η ρύθμιση αφορά μόνο τις βασικές σπουδές και όχι άλλους τίτλους, όπως το μεταπτυχιακό, οι οποίοι θα υποβληθούν μέσα στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.

Με την ίδια ρύθμιση, οι υποψήφιοι που έχουν κάνει έγκαιρα μέσα στις προθεσμίες της προκήρυξης αιτήσεις στο ΔΙΚΑΤΣΑ για αναγνώριση βασικών ή μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, καθώς και αιτήσεις χορήγησης αντιστοιχίας βαθμολογίας και δεν έχουν πάρει ακόμα απάντηση, μπορούν και αυτοί να μην υποβάλουν με την αίτησή τους τα αντίστοιχα πιστοποιητικά αλλά να τα υποβάλλουν μέχρι και τις 31 Δεκέμβρη 2002.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ