Τρίτη 17 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Χωρίς άγχος στην Πορτογαλία

Εύκολο θεωρητικά έργο θα έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ

Sportidea

Εύκολο θεωρητικά έργο θα έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ
Με στόχο ένα σκορ που θα του δίνει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αναχώρησε χτες ο ΠΑΟΚ για την Πορτογαλία όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει τη Λεϊσόες στον α' γύρο της διοργάνωσης. Ο Αγγελος Αναστασιάδης, που σίγουρα δεν έχει ξεχάσει τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Καλλιθέα και φυσικά την ήττα με 3-2 στην Τούμπα, δε φάνηκε διατεθειμένος να μιλήσει αρκετά για το σημερινό παιχνίδι, όμως έδωσε το στίγμα για το πώς πρέπει να κινηθεί ο «Δικέφαλος» αλλά και ποιος είναι ο φόβος του.

Χωρίς άγχος τόνισε ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», πως πρέπει να αγωνιστούν οι παίκτες του, για να τελειώσει η υπόθεση πρόκριση. «Θα πρέπει να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία για να μην έχουμε άγχος στον αγώνα ρεβάνς. Η Λεϊσόες είναι επικίνδυνη ομάδα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή» είπε ο Αγγελος Αναστασιάδης και συμπλήρωσε: «Εμείς έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε το αποτέλεσμα που τόσο θέλουμε αρκεί να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο». Το μόνο πάντως που φοβάται ο Μακεδόνας τεχνικός είναι η ψυχολογική φόρτιση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής. «Φοβάμαι μόνο την ψυχολογική πίεση των παικτών μου μετά την ήττα από την Καλλιθέα».

Από την πλευρά των παικτών, δηλώσεις δεν έκανε κανείς. Ομως, κοινή πεποίθηση είναι πως τώρα το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι ο σημερινός αγώνας. Από την αποστολή του ΠΑΟΚ απόντες είναι ο Σπάσιτς και οι Αμπονσά, Ουντέζε που... αγνοούνται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ