Τρίτη 17 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Στη... μάχη του χρήματος

Η μάχη του χρήματος... ξεκινάει. Σε καιρούς χαλεπούς για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όπου οι.... κάνουλες με τα χρήματα φαίνεται να στερεύουν και οι περισσότερες ομάδες να βλέπουν τη... μαύρη τρύπα στον προϋπολογισμό τους να μεγαλώνει συνεχώς, το Τσάμπιονς Λιγκ μοιάζει με τον τελευταίο παράδεισο. Τα λεφτά που δίνει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία (ΟΥΕΦΑ) τόσο για τη συμμετοχή όσο και για τις επιτυχίες είναι πολλά και στις δύσκολες εποχές που περνάνε οι περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες αυτό είναι που έχει... σημασία.

Πάντως το ντέρμπι της πρεμιέρας θα διεξαχθεί στο «Ολύμπικο» όπου η Ρόμα κοντράρεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης σε μια αναμέτρηση με... ελληνικό ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες είναι στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ. Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στο Μεστάγια, όπου η Βαλένθια υποδέχεται τη Λίβερπουλ, ενώ από τον Δ' όμιλο ξεχωρίζει το ματς του Αγιαξ με τη Λιόν. Το πρόγραμμα: Α ΟΜΙΛΟΣ: Οσέρ - Αϊντχόβεν, Αρσεναλ - Ντόρτμουντ. Β' ΟΜΙΛΟΣ: Βαλένθια - Λίβερπουλ, Βασιλεία - Σπαρτάκ Μόσχας. Γ' ΟΜΙΛΟΣ: Ρόμα - Ρεάλ Μαδρίτης. Δ' ΟΜΙΛΟΣ: Ρόζενμποργκ - Ιντερ, Αγιαξ - Λιόν.

  • Πρεμιέρα όμως έχουμε και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ όπου διεξάγεται το... πρώτο πιάτο με τους εξής αγώνες: Αμπερντίν (Σκοτία) - Χέρτα Βερολίνου (Γερμανία), Βικτόρια Ζίζκοφ (Τσεχία) - Ρέιντζερς (Σκοτία), Αούστρια Βιέννης (Αυστρία) - Σαχτιόρ Ντόνιετσκ (Ουκρανία), Μπορντό (Γαλλία) - Πουσόφ (Σλοβακία), Βίτεσε (Ολλανδία) - Ραπίντ Βουκουρεστίου (Ρουμανία).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ