Πέμπτη 3 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΠΑΤΡΑ
Σήμερα η συγκέντρωση της ΝΑΣ

Τη μάχη της ψήφου δίνουν στα στέκια νεολαίας οι νέοι της Κίνησης «Πάτρα Μπροστά - Ενωμένοι»

Ο υποψήφιος νομάρχης Αχαΐας Βασίλης Ασπρούλιας
Ο υποψήφιος νομάρχης Αχαΐας Βασίλης Ασπρούλιας
Κάλεσμα για συμμετοχή στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση που θα γίνει σήμερα Πέμπτη, στις 8:30 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου, απηύθυνε στο λαό της Αχαΐας, ο υποψήφιος νομάρχης και επικεφαλής της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας, Βασίλης Ασπρούλιας.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε χτες το μεσημέρι ο Β. Ασπρούλιας στα γραφεία της Ενωσης Συντακτών τόνισε μεταξύ άλλων πως η ΝΑΣ αγωνίζεται μαζί με το λαό για να οικοδομηθεί ένα ευρύτατο λαϊκό ρεύμα, που δε θα σταματήσει στις εκλογές, αλλά θα συνεχίσει και μετά από αυτές στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και θα αποτρέψει κάθε συμβολή στη διαχείρισή της, διεκδικώντας λύσεις προς όφελος του λαού και σε βάρος των μονοπωλίων.

Εκατοντάδες φίλοι, μέλη και στελέχη της ΝΑΣ δίνουν με ενθουσιασμό τη μάχη του ψηφοδελτίου σε ολόκληρο το νομό και καλούν το λαό να ψηφίσει μαζικά το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο.

«Μπροστά με τσαμπουκά»

Με το σύνθημα «Πάτρα Μπροστά με τσαμπουκά», οι νέοι της Δημοτικής Κίνησης «Πάτρα Μπροστά - Ενωμένοι», με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κοσιώνη, δίνουν τη μάχη της ψήφου. Με μια προκήρυξη που μοιράζεται πλατιά στα νεολαιίστικα στέκια της πόλης, οι νέοι άνθρωποι που στηρίζουν τον Π. Κοσιώνη δηλώνουν: «Είμαστε στην πράξη και όχι στα λόγια σε σύγκρουση με το κατεστημένο της κρατικής και δημοτικής εξουσίας. Εμπιστευόμαστε τη νεανική ανυπακοή και αμφισβήτηση». Και τονίζουν: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εχουμε τη δική μας επιλογή. Βγάζουμε το δικό μας δήμαρχο, τον Παναγιώτη Κοσιώνη».

Μέσα στο οξυμένο κλίμα των τελευταίων ημερών, με την αποδεδειγμένη - πια - ελεεινή ενέργεια πριμοδότησης του νυν δημάρχου της Πάτρας Ευάγγελου Φλωράτου από το ΠΑΣΟΚ, οι νέοι της Κίνησης «Πάτρα Μπροστά» απευθύνονται σε κάθε νέο της Αχαϊκής πρωτεύσας, τονίζοντας: «Εχουν ευθύνη αυτοί που 16 χρόνια τώρα έχουν στα χέρια τους την τύχη της πόλης μας. Γιατί ποτέ δεν κόντραραν την αντιλαϊκή πολιτική, δεν υπερασπίστηκαν τα δικαιώματά μας, δε διεκδίκησαν την κατοχύρωσή τους. Ηταν απέναντί μας, χέρι - χέρι με την αντιλαϊκή εξουσία. Καταδίκασε αυτούς που αποφασίζουν για σένα χωρίς εσένα. Μην πείθεσαι από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, μην επιτρέπεις άλλο να εμπορεύονται τις ελπίδες σου. Η επιλογή είναι μία. Ψήφισε ανατρεπτικά. Ψήφισε "Πάτρα - Μπροστά Ενωμένοι" με τσαμπουκά. Ψήφισε Παναγιώτη Κοσιώνη».



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ