Παρασκευή 4 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ στη Σάμο

Αρχίζει αύριο στο Πυθαγόρειο της Σάμου το 5ο Φεστιβάλ Μεσογειακού Ντοκιμαντέρ, που θα διαρκέσει ως τις 9/10 και διοργανώνεται από το Σωματείο Ελλήνων Σκηνοθετών - Παραγωγών Κινηματογράφου και το Πνευματικό Ιδρυμα «Νικόλαος Δημητρίου».

Θα προβληθούν 20 ντοκιμαντέρ από Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Ισραήλ, Γαλλία και Ισπανία, ενώ στις 7/10 θα δώσει συναυλία ο Λουκιανός Κηλαηδόνης. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα γίνει αφιέρωμα στον Ντίνο Κατσουρίδη.

Αύριο προβάλλονται οι ταινίες: «Ταξιδεύοντας με την Ευαγγελίστρια» (Α΄ μέρος) του Μανούσου Μανουσάκη και «Αθήνα» του Μαθιού Γιαμαλάκη. Κυριακή: «Manhole» του Α. Κυριακίδη, «Ημερολόγιο καταστρώματος - Γιώργος Σεφέρης» του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου, «Το τραγούδι της ζωής» του Τώνη Λυκουρέση, «Η ταινία του μέλλοντος» των Raoul Ruiz, Abbas Kiarostami, Chantal Ackerman, «Ταξιδεύοντας με την Ευαγγελίστρια» (Β΄ μέρος). Δευτέρα: «Ελληνοαλβανικό συναξάρι» του Λευτέρη Δανίκα, «Στροφάδες - Το νησί του ανέμου και της αγιότητας» του Δημήτρη Αναγνωστόπουλου, «Φτώχεια κατηραμένη» του Διονύση Γρηγοράτου, «Ενα σημάδι από τον παράδεισο» Arriella Azoulay, «Ταξιδεύοντας με την Ευαγγελίστρια» (Γ΄ μέρος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ