Παρασκευή 4 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μελωδικές «διαδρομές»

Οι «Cumelca Folk» από το ελληνόφωνο χωριό Γκαλιτσιανό της Καλαβρίας
Οι «Cumelca Folk» από το ελληνόφωνο χωριό Γκαλιτσιανό της Καλαβρίας
Οι «διαδρομές» στο λαϊκό τραγούδι ξεκινούν σήμερα στη μουσική σκηνή «Εννέα Ογδοα» (Λ. Αλεξάνδρας 40), όπου και φέτος πρωταγωνιστεί η «Αθηναϊκή Κομπανία». Μαζί οι: Δημήτρης Παπαγεωργίου, Κορίνα Βένη, Κατερίνα Πέτσα.

  • Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Γιώργος Ανδρέου δίνουν σήμερα (9μ.μ.), στο Θέατρο Φοίνικα Περιστερίου, την τελευταία συναυλία τους για το καλοκαίρι.
  • «Μια συνάντηση με τον κύριο Ουίλιαμ Σαίξπηρ» προσφέρει η θεατρική παράσταση της Παιδικής Θεατρικής Σκηνής του Δήμου Περάματος, σήμερα και αύριο (7.30 μ.μ.), στο αμφιθέατρο του 1ου και 3ου Γυμνασίου της πόλης.
  • Παραδομένη στον έντονο ρυθμό της ταραντέλας είναι η αποψινή βραδιά (9.30), στα Εικαστικά Εργαστήρια «Λέσχη» (Μυκάλης 26, Κεραμεικός), όπου θα δώσουν συναυλία οι «Cumelca Folk» από το ελληνόφωνο χωριό της Καλαβρίας, Γκαλιτσιανό.
  • Με τους «Δραπέτες του χρόνου» ξεκινά σήμερα (11μ.μ.) το πρόγραμμά της η γνωστή μουσική σκηνή του Πειραιά «Ομορφη Πόλη» (Γραβιάς 37, Αγ. Διονύσιος).
  • Στο Μικρό Μουσικό Θέατρο (Βεΐκου 33, Κουκάκι) σήμερα εμφανίζεται το ροκ γκρουπ «The Hamlets», ενώ αύριο ο dj Lo-Fi θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στη μουσική πρωτοπορία του 20ού αιώνα.
  • Η δημοφιλής μπάντα «Blues Bug» εμφανίζεται σήμερα, στο «Μάικς Αϊρις Μπαρ» (Σινώπης 6, Πύργος Αμπελοκήπων).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ