Δευτέρα 14 Οχτώβρη 2002 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ
Επίδειξη καιροσκοπισμού μπροστά στο δεύτερο γύρο

«Αντιδεξιό» μέτωπο ζήτησε ο πρωθυπουργός

Σε αντιδεξιά συσπείρωση ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση κάλεσε τους ψηφοφόρους ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης στη δήλωση που έκανε αργά χτες το βράδυ.

Ο πρωθυπουργός στη δήλωσή του θέλησε να επισημάνει το αποτέλεσμα στην υπερνομαρχία Αθήνας - Πειραιά, ζητώντας μάλιστα από την ηγεσία της ΝΔ να αξιολογήσει τις επιλογές και τα παρεπόμενά τους. Ο Κ. Σημίτης αναφέρθηκε στην «προοδευτική» πλειοψηφία, όπως καταγράφηκε από τα ποσοστά των συνδυασμών που υποστήριξαν το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και ο ΣΥΝ σε μια προφανή προσπάθεια να εγκλωβίσει τους ψηφοφόρους ενόψει της επαναληπτικής ψηφοφορίας της ερχόμενης Κυριακής. Μάλιστα στη συνέχεια της δήλωσής του, έκανε λόγο για τη δυνατότητα δημιουργίας ενός προοδευτικού μετώπου ενεργών πολιτών οι οποίοι θα θέσουν φραγμό στις δυνάμεις της συντήρησης, οι οποίες όπως είπε δεν έχουν όραμα, πρόγραμμα και ενδιαφέρον για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Κατά τα λοιπά, ο πρωθυπουργός έδωσε συγχαρητήρια σε όσους εκλέχτηκαν, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και υποσχέθηκε ότι θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση της κυβέρνησης ανεξαρτήτως της κομματικής τους προέλευσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ