Δευτέρα 14 Οχτώβρη 2002 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
«Με ελπίδες στο 2ο γύρο»

Συνεχίζεται η νικηφόρα πορεία του συνδυασμού της «Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης» (ΔΕΑΚ) Αγίου Παύλου, με στόχο την επανεκλογή του δημάρχου Μιχάλη Μοσχονά (φωτο), στο 2ο γύρο των εκλογών. Χτες, ο λαός του Αγίου Παύλου και της Ευαγγελίστριας έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, καταποντίζοντας τις δυνάμεις που επιδιώκουν τη στασιμότητα. Ανέδειξε πρώτο συνδυασμό την παράταξη της ΔΕΑΚ, που θα αναμετρηθεί την ερχόμενη με το συνδυασμό του υποψήφιου που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

Σε σύνολο 11 από 14 εκλογικά τμήματα, τα αποτελέσματα έδιναν σαφές προβάδισμα στον Μιχάλη Μοσχονά με ποσοστό 35%, έναντι 26,7% που είχε στις προηγούμενες εκλογές. Ο συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ με υποψήφιο τον κ. Βασιλειάδη ακολουθούσε με 33%, έναντι 47,3% στις προηγούμενες εκλογές. Και τρίτος συνδυασμός, του κ. Κοκκίνη (ΝΔ) με 25% έναντι 26,3% στις εκλογές του '98.

Από νωρίς το βράδυ, οι φίλοι της ΔΕΑΚ συγκεντρώθηκαν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, όχι για να πανηγυρίσουν, αλλά για να δηλώσουν πως, από την επόμενη κιόλας ώρα, θα ριχθούν στη μάχη για τη νέα νίκη.

«Αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα, μας δικαιώνει. Πάμε για τη νέα νίκη», δήλωσε ο δήμαρχος Μιχάλης Μοσχονάς. Και διευκρίνισε: «Δείχνει την πλατιά αποδοχή της αγωνιστικής πορείας και του έργου της δημοτικής αρχής τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια. Δείχνει τον καταποντισμό των δυνάμεων που επιδιώκουν τη στασιμότητα. Και επιπλέον, μας γεμίζει με τη βεβαιότητα ότι ο λαός του Αγίου Παύλου με συντριπτική πλειοψηφία την επόμενη Κυριακή θα μας αναδείξει και πάλι στη διοίκηση του Δήμου. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε πισωγύρισμα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ